Laktamax gerçekten süt arttırıyor mu

• Konuyu başlatan Leman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leman

Üye
Bildiğiniz üzere laktamax süt arttırıcı bir kapsül diye biliniyor. Pembemsi bir kutusu var daha önce gördüm. Peki laktamax süt arttırıcı kapsül kullananlar konu hakkında bilgi verebilir mi? söylenildiği gibi sütü arttırıyor mu var mı aramızda kullanan?

En İyi Cevap
Bebeğinizi en az 6 ay emzirmeye çalışın, eğer çalışıyorsanız da sütünüzü sagip evde bakıcıya bırakın, sütüm az yetmiyor diyorsanız kayısı, ve kuru üzümü şekersiz kaynatın ve suyunu için, meyvelerini de yiyebilirsiniz. Mümkün olduğunca doğal beslenin ki çocuğunuzu sağlıklı olsun, ben üç çocuk büyüttüm ve hiçbirinde hazır mama , hazır gıda vs hatta verilen vitamin damla dahi kullanmadim..

Özge Topcu

Uzman Üye
Bildiğiniz üzere laktamax süt arttırıcı bir kapsül diye biliniyor. Pembemsi bir kutusu var daha önce gördüm. Peki laktamax süt arttırıcı kapsül kullananlar konu hakkında bilgi verebilir mi? söylenildiği gibi sütü arttırıyor mu var mı aramızda kullanan?
Ben ilk defa duyuyorum canım ben hap yutamıyorum malesef geri cikariyom sanırım ondan bilmiyorum ben şurup cat şekli bakarım eczacim bana humana gond rmisti o çok fayda etti bide rezene ben onları icerdim şuan kızım hala emer 2 yaş 1 aylık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...