Lohusalık Sorunları 🙄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Defne

Yeni Üye
Bebeğimin gazı çıkmıyor arkadaşlar her yolu denedim ıkınmaktan bi hal oldu nerdeyse oturup bende onunla ağlayacağım kimyon yiyorum çayını yaptım bebeğime veriyorum gaz damlası veriyorum sırtını karnını ovuyorum çok sıkıntılıyız bi yardım edermisinz

Durudamla

Aktif Üye
Allah yardımcınız olsun gaz damlası işe yaramıyorsa inanın bilemedim bende bi doktora mı götürseniz acaba

Seval

Yeni Üye
Bebeğimin gazı çıkmıyor arkadaşlar her yolu denedim ıkınmaktan bi hal oldu nerdeyse oturup bende onunla ağlayacağım kimyon yiyorum çayını yaptım bebeğime veriyorum gaz damlası veriyorum sırtını karnını ovuyorum çok sıkıntılıyız bi yardım edermisinz
Geçmiş olsun Ayaklarını bide karnına doğru bastırarak ileri geri hareket yaptırın rahatlatır biraz daha

Defne

Yeni Üye
Devam ediyor ama biraz daha rahatladı çok şükür bu seferde kakası azaldı 🙄👀

Dilara

Uzman Üye
Ben hic gaz damlasi kullanmadım canım bir yerde bebeklere doğar doğmaz azcık yarim çay kaşığı verdim ben verildiğinde hiç gaz sorunu yaşamadığını duydum yaptım da gerçekten cok faydasi oldu gene gaz problemi çektik ama çok az

Aynur

Yeni Üye
Geçmiş olsun benim kızımda kötüydü geldim gittim kimyon yaladım aşırı iyi gelmişti

asyam

Aktif Üye
neyseki cok fazla gaz sorunu yasamadim bebegimde, kullandigim gaz damlasi ve esimin bebege gaz .masaji cok iyi geliyordu, gaz donemini kolay atlattik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...