Lohusalıkta yaşadığınız, unutamadığınız ne var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz1987

Üye
ben lohusalıkta evin içinde devamlı bir kara kedi görüyordum arkadaşlar. ayetel kürsi okumaya başlayınca yok oluyordu. buna benzer şeyler yaşayan var mı?

Aslinaz

Aktif Üye
Valla evde lohusa donemimde annem yanimda zaten kalirken dusuncesizlik edip bana yardima ihtiyacın var mi diye sormadan kalmaya gelen kayinvalidemden baska unutamadigim ve hala dusundukce sinir olduğum bi anim yok...

Ozge567

Aktif Üye
Ne mi doğum yaptıktan sonra anne diye seslenmiştimki kaynanam girdi bezi degiştirirken ne hissetim dusunun hele hastanede 1 kişi kalacaktı annemi dusundum ama kaynanam kendini ön plana attı cocuk ısıkta yatsın demiştim ama kaynanam çok gider diye elektrigi kapamıs ben sordugumda uyuyamadını söyledi lohusalık bi trajediydi .unutamadım bir çok anı

deniz1987

Üye
Lohusalığı kaynanalar cehenneme çevirmiş onu anladım :) benim kaynanam da 7 günlük bebeğimi yıkarken boynu uzun olsun diye kafasından tutup silkelemişti. Canımdan can koptu asla unutamam

Ozge567

Aktif Üye
Lohusalığı kaynanalar cehenneme çevirmiş onu anladım :) benim kaynanam da 7 günlük bebeğimi yıkarken boynu uzun olsun diye kafasından tutup silkelemişti. Canımdan can koptu asla unutamam
Eski adetler işte anlatsan anlamıyolar tuzlama olmasın dedim aklım çıkıyodu yaptık suya tuzda atmadı tuza sardı bide balla tuzu bebegimin cenesine surdu damağına terlemesin diyeymiş bebegimin mide bulandı bide al emzir dedi ben o anı unutamıyorum esimde karısma dedi anasıdırya kendi bildim bileli kokar demeki iyi tuzlamamıs yada yanlıs tuz kullanmıslar esimi

deniz1987

Üye
Eski adetler işte anlatsan anlamıyolar tuzlama olmasın dedim aklım çıkıyodu yaptık suya tuzda atmadı tuza sardı bide balla tuzu bebegimin cenesine surdu damağına terlemesin diyeymiş bebegimin mide bulandı bide al emzir dedi ben o anı unutamıyorum esimde karısma dedi anasıdırya kendi bildim bileli kokar demeki iyi tuzlamamıs yada yanlıs tuz kullanmıslar esimi
:) oğlumda beceremedim, bari torunum kokmasın demiş kadın :) :)

Sinsirella

Üye
Bu konuda gördüğüm kadari ile bebekten pasta yapmaya calisiyorlar 😄👶😊

Benim kedilerim var, cok aşığım onlara.
Lohusa donemimde ise tek takintim onlar oldu, gelmek isteyen herkese onceden çattim, sakın aman bebek var kedi olurmu demeyin karışmayin benim evime bebegime diye 😑

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...