Memede Emerek Uyumak İstiyor

Sinsirella

Üye
Iyigeceler Guzel Anneler. 🥰
7 aylık kizim son 2 Haftadır geceleri hep memede kalmak istiyor.
Yanimda yatiyor doğdugundan beri, acikinca emziriyorum uyuyor tekrar.
Fakat son 2 haftadır butun gece meme agzinda olsun istiyor, veriyorum azcik emip uyuyor, cekince hemen uyanıp tekrar istiyor veriyorum emmiyor bu sefer uyuyor ama agzinda olsun istiyor. Tehlike arz ettigi icin o sekilde uyutmuyorum tabiki.
Nasıl bir çözüm bulabilirim acaba.
Bu arada emzik kullanmadı hic, kullanmiyorda.

Ozge567

Aktif Üye
Kokunu arıyo olabilir bi oyuncağına kıyafetini sar iyice yanına yatır memede kıyafetini feda et iki delik aç memenin ucuna kendi sütünü sür bu sekil dene bi memeyi yapmadım ama kıyafeti hep yapardım.Diş dönemi sanırım dişi kaşındı için seni arıyor bence😉

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim oğlumda 8 aylık oda uzun zamandır memede yatmak istiyor bende çözüm bullamıştım kıyafeti bende denerim inşllah işe yara evt dişleri cıkayor öyüzden olabilir birde şimdi alışdıda benim gibi alıştırmayın

Ozge567

Aktif Üye
Benim oğlumda 8 aylık oda uzun zamandır memede yatmak istiyor bende çözüm bullamıştım kıyafeti bende denerim inşllah işe yara evt dişleri cıkayor öyüzden olabilir birde şimdi alışdıda benim gibi alıştırmayın
normalde sallayarak kızımı uyutmadım hiç.Hep kendi uyudu ama 6 aydan sonra acıktığında emziriyodum ama bıraktımı uyanıyordu ondan sonra alışmaya başladı .Emmeden uyumaz gene kendi uyur ama uyuturken sıkıntı yaşıyorum dikkat edin alışmasın gerçekten çok zor oluyor.Ev işi yapmaya kalkıyosunuz arkanızdan hemen uyanıyor.İşine geldimi uyuyor saatinide ayarlayın sallamadan uyusun uyku zamanı geldimi ısığı kapatın ama herseyi sıra ile yapın Sessiz ortama alışmasın uyurken normal ev ortamında olun televizyonun seside açık olsun gelenleride ağırlayın .Kızım sesden falan uyanmaz yada korkmaz ara sıra karanlık yapın alışsın herşeye karanlıkta dahi oynuyor kızım tek dikkat etmeniz gereken yanınıza alışmasın .

Gulsen

Aktif Üye
Genellikle emen bebeklerde oluyor biraz gece uykusundan fedakarlık tam yapın emzik yâda kokunolacak şeyleri o an yanına yaklastiruyku arkadaşıda edinebilirsiniz

Aslinaz

Aktif Üye
Birde bu aylarda anneye daha fazla baglaniyorlar kendi giysinizi uyurken yanina koyarak kokunuzla uyumasini sağlayabilirsiniz

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Uykusu iyi olmayan çocuğu büyütmek anne içinde yıpratıcı bir süreç. Sürekli memede kalırsa siz de uyuyup dinlenemezsiniz

Iyigeceler Guzel Anneler. 🥰
7 aylık kizim son 2 Haftadır geceleri hep memede kalmak istiyor.
Yanimda yatiyor doğdugundan beri, acikinca emziriyorum uyuyor tekrar.
Fakat son 2 haftadır butun gece meme agzinda olsun istiyor, veriyorum azcik emip uyuyor, cekince hemen uyanıp tekrar istiyor veriyorum emmiyor bu sefer uyuyor ama agzinda olsun istiyor. Tehlike arz ettigi icin o sekilde uyutmuyorum tabiki.
Nasıl bir çözüm bulabilirim acaba.
Bu arada emzik kullanmadı hic, kullanmiyorda.
Diş sıkıntısı varsa o yüzden benim oğlum da bu şekilde