Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Ya benmki duzensizlik mi yoksa kullandigim ilaclardan mi bilmiyorum ama. Hesaplamalrda bir ay tam gununde gelirken diger ay gecikmeli geliyor.
Ya benmki duzensizlik mi yoksa kullandigim ilaclardan mi bilmiyorum ama. Hesaplamalrda bir ay tam gununde gelirken diger ay gecikmeli geliyor.
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Bendede var bazen oluyor sonra gene kendiliğinden düzeliyor
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Ben hala var kızım emdigi için dedi doktor kız varkende vardı ya olur du ya olmazdı bı çözüm bulamadik
Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Ben hala var kızım emdigi için dedi doktor kız varkende vardı ya olur du ya olmazdı bı çözüm bulamadik
F Fatma ates Aktif Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende uc dort gun gecikmeli oluyo ama duzensiz sayiliyomu onu bilmiyorum Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan Genişletmek için tıkla ... Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Hayir ben yasamiyorum Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Hayir bende o sorun yok sukur Ayteb' Alıntı: Adetinize yakın adaçayı demleyip içersiniz iyi gelectir Genişletmek için tıkla ... Deniyecegim Son düzenleme: 16 Haziran 2022
Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende uc dort gun gecikmeli oluyo ama duzensiz sayiliyomu onu bilmiyorum Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan Genişletmek için tıkla ... Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Hayir ben yasamiyorum Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Hayir bende o sorun yok sukur Ayteb' Alıntı: Adetinize yakın adaçayı demleyip içersiniz iyi gelectir Genişletmek için tıkla ... Deniyecegim
S Sibelll Ziyaretçi 16 Haziran 2022 #7 Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Ay bende her ay 4 5 gün erken ve az kanallı oluyor ya
Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Ay bende her ay 4 5 gün erken ve az kanallı oluyor ya
N Nazlı Aktif Üye Yaş 33 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Biraz sıkıntili stresli bir donem gecirdiysem hemen gecikiyor
Sibelisik Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Ben yaşıyorum malesef geç geliyor
Lavinya' Alıntı: Merhaba aranızda adet düzensizliği yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Ben yaşıyorum malesef geç geliyor
C Cansel Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Aslında günüm günüm geçikmiyor ama az oluyorum onun için de sogan suyu kaynatıp içiyorum çok güzel oluyor
Aslında günüm günüm geçikmiyor ama az oluyorum onun için de sogan suyu kaynatıp içiyorum çok güzel oluyor