Merhaba arkadaşlar benim oğlum çok asi ne yapabilirim
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar benim oğlum çok asi ne yapabilirim
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Valla benim kızda öyle bende bulamadim bı çözüm ama çok kalabalik ortamlara kat aciliyor sanki biraz
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Özge Topcu' Alıntı: Valla benim kızda öyle bende bulamadim bı çözüm ama çok kalabalik ortamlara kat aciliyor sanki biraz Genişletmek için tıkla ... Canım çok zorlanıyorum bu konuda bir türlü durulmuyor bizim oğlan
Özge Topcu' Alıntı: Valla benim kızda öyle bende bulamadim bı çözüm ama çok kalabalik ortamlara kat aciliyor sanki biraz Genişletmek için tıkla ... Canım çok zorlanıyorum bu konuda bir türlü durulmuyor bizim oğlan
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 bulutbaraninannesi47' Alıntı: Canım çok zorlanıyorum bu konuda bir türlü durulmuyor bizim oğlan Genişletmek için tıkla ... Umursama duyma ilgilenme
bulutbaraninannesi47' Alıntı: Canım çok zorlanıyorum bu konuda bir türlü durulmuyor bizim oğlan Genişletmek için tıkla ... Umursama duyma ilgilenme
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #5 bulutbaraninannesi47' Alıntı: Merhaba arkadaşlar benim oğlum çok asi ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Kreş okul gibi yerlere giderse enerji sini atar daha durulabilir
bulutbaraninannesi47' Alıntı: Merhaba arkadaşlar benim oğlum çok asi ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Kreş okul gibi yerlere giderse enerji sini atar daha durulabilir
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Aysima' Alıntı: Kreş okul gibi yerlere giderse enerji sini atar daha durulabilir Genişletmek için tıkla ... Evet işte kalabalik ortamlara kat bide ilgilenme üstüne düşme fazla simarmasin
Aysima' Alıntı: Kreş okul gibi yerlere giderse enerji sini atar daha durulabilir Genişletmek için tıkla ... Evet işte kalabalik ortamlara kat bide ilgilenme üstüne düşme fazla simarmasin
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Ona farklı uğraşlar bulmaya çalış ve zaman gecirmekten hoşlandığı yerlere götür ara sıra ödül gibi
Z Züleyha Sıkı Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Yaz geldi artık salin disarilarda oynasınlar park bahçe çocuklar enerjilerini atamiyorlar maalesef benim oğlumda aynı sekilde
Yaz geldi artık salin disarilarda oynasınlar park bahçe çocuklar enerjilerini atamiyorlar maalesef benim oğlumda aynı sekilde
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Benm cocuklarda oyle ama disariya karsi degil ewin icine karsi oyleler. Disarda cok sessizler arkadaslariyla falan iletisim kurmak istemiyorlar. Tek baslarina takiliyorlar
Benm cocuklarda oyle ama disariya karsi degil ewin icine karsi oyleler. Disarda cok sessizler arkadaslariyla falan iletisim kurmak istemiyorlar. Tek baslarina takiliyorlar
R Rumeysa Yeni Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Teknolojik aletlerden uzak tutalım çocuklarımızı onların sevdiği oyunları oynayalım onlarla birlikte daha çok vakit geçirelim
Teknolojik aletlerden uzak tutalım çocuklarımızı onların sevdiği oyunları oynayalım onlarla birlikte daha çok vakit geçirelim