Nasil Birikim Yapıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Merhaba bayanlar ben şimdilik 200 tl biriktirebildim birkaç ayda onu da teyzem 50 tl çocuk görme parası verdi bir arkadaşım 50 tl verdi 10 aylık bebeğim var ona internetten mama getirtiyoruz ondan eşimden gizli 10 tl kendime kar koyuyorum böyle böyle birikti eşimin işi yok maaş yok kaynanamla aynı evde oturuyoruz onunla geciniyoruz siz nasıl birikim yapıyorsunuz

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Sağolsun eşim veriyor bende birikim yapıyorum ufak ufak. Gerçi ona da yeni başladık pek biriktiremiyoruz da bakalım. Bir de oğlumun kumbarası var küçük birikim olsun diye onun için

Ecece

Aktif Üye
Valla birikim zor bu zamanda. Anca koca verecek ki saklayalım. O da acil bir şey oluyor veriyorum öyle gidiyor.

Aycangngn

Yeni Üye
Bu devirde birikim zor ama yapan yapıyor biz birikim yapmak söyle dursun şükür iyi geciniyoruz herseyin bu kadar pahalı olduğu şu zamanda

Dilara

Uzman Üye
Bu devirde birikim zor ama yapan yapıyor biz birikim yapmak söyle dursun şükür iyi geciniyoruz herseyin bu kadar pahalı olduğu şu zamanda
Evet haklisiniz hele birde cocuk varsa çok zor ben hep kenera bir birikim koymak ıstiyorum ama çok zor huzuli harcadığım hiç birşey yok ki keseyim almayayım diyeceğim

Burcuk

Üye
Ben güne girdim yoksa kenara para kalmıyor o parayı doğuma harcadık yani birikmyo illaki bi borç harç fatura çıkıyor dayanamıyorum çıkarıp veriyorum o yüzden biriktiremyorum

Dilara

Uzman Üye
Ben güne girdim yoksa kenara para kalmıyor o parayı doğuma harcadık yani birikmyo illaki bi borç harç fatura çıkıyor dayanamıyorum çıkarıp veriyorum o yüzden biriktiremyorum
Bende aynıydım ama artık yok demeyi öğrendim bugünün yarını da var kadınların kenarda köşede bir birikimi olması gerekli

Ben internetten Avon yapmaya çalışıyorum lif yapıp satıyorum. 10 tl 20 tl koyuyorum kenara. Ama iki bebek olunca bezi maması derken pek bir sey kalmıyor ama hiç yoktan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...