Neden Unutulmaz Yaşananlar Keşke Unutulsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiraveymen

Aktif Üye
arkadaşlar size birşey desem eşim zamanında benim canımı çok yaktı. ama şimdi iyi kendisi bana karşı çok iyi davranıyor ama ben ona yaklaşırken çekiniyorum her yaptığını hatırlıyorum ve ona bundan bahsedemiyorum tatsızlık olmasın diye. siz olsanız ne yapardınız

Dilara

Uzman Üye
Canım herkes dört dörtlük değil elbette herkesin kendine göre derdi var unutmaya çalış aklına geldiği zaman başka şeyler düşünmeye çalış sonuçta şuan iyi sen eğer eskileri açarsan huzurun bozulur. Boşuna

hiraveymen

Aktif Üye
ben ona acmiyorum ama çok çok ağır şeylerdi ve gerçekten elimden geleni yapıyorum ama bazen daralıyorum

tuba060718

Yeni Üye
aynen insanlar yasadiklarini unutamiyor ozellikle cani cok yandiysa.. uzgunum bu durum icin ama ben her firsatta dile getiriryorum evet bu konuda cok rahatsizim bende hersey cok guzelken bi anda hortluyo icimdeki aci ve yapistiriyorum lafi herseyi mahvediyorum... ama iste unutulmuyo

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ne yaparsan yap bazı şeyler insanın aklından çıkmaz benim düşünçem bu. Çünkü haklı olduğunuz konu canınızı acıtıyorsa insan unutamaz

hiraveymen

Aktif Üye
evet bir kadın böyle bir şeyi asla kabullenmezdi ama benim arkamda kimse yoktu ve çocuklarim için devam ettim suan evet iyi herşey ama işte

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
evet bir kadın böyle bir şeyi asla kabullenmezdi ama benim arkamda kimse yoktu ve çocuklarim için devam ettim suan evet iyi herşey ama işte

işte en büyük sorun buradan başlıyor. Arkasında kimsenin olmaması bir kadının. Bu kültür bu anlayış bir çok kadının hayatını mahvediyor.

hiraveymen

Aktif Üye
malesef öyle şimdi bakıyorum herkes boşanıyor. kimi aman kocam böyle yaptı bırakıyor, başkasına kaçıyor. Çok tuaf oluyorum. ben diyorum aptalmiydimki katlandim yada en doğrusunu mu yaptim

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bence önemli olan şimdi mutlu olman. Eğer şimdi mutluysan en doğrusunu yapmışsın. Eksi kadınlar dediğimiz gerçekten yok. Annem hep anlatır eskiden böyleydi eskiden şöyleydi filan diye demek gerçekten uçurum var arada

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Tamam ama bazılarıda eskiden çektiği için onlarda gelinlerine çektirmek istiyorlar. diyorum ya her insan bir değil biri önünde çok iyi arkadan konuşur, başka biri zaten iyidir başkasıda oğluyla bir olup sana çektirir ama önemli olan insan olmaktır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...