Normal doğum mu Sezeryan, Prenses doğum mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozge567

Aktif Üye
Açıkçası bi sorununuz yoksa normal doğumu tavsiye ederim. çünkü doğumdan önce sancıyı çekip
dogumdan sonra bebeğinizle keyfini çıkarıyorsunuz korkulacak gibi bi durum da yok. ara ara 1dk sürmeyen ağrı giriyo dogum basladinda hissetmiyosunuz bile o kadar. ayni zamanda dogum bittikten sonra ayakta odaniza gidiyosunuz ağrisiz sızısız. oysaki sezeryanda oyle bi durum olmuyor. 9ay boyunca hissetiniz ağrı ları sancıları son asamasinda yapamam diyip sezaryana yönelen birçok anne var yada korktuğu için sezeryana yönelen sonra 15gun boyunca yada ömür boyu bi ağrı yaşıyorlar. sizce sezaryan mi avantajlı normal mi?

Sewimnisa23

Yeni Üye
Bence normal ben istemeyerek sezeryana alındım çok sancı çektim bütün gece ama bebeğim ters dönmedi ve kakasını yaptı acil sezeryan oldum sonra çok ağrı sızı oluyor hala ara ara aynı ağrılar oluyor

Mehtap61

Yeni Üye
Ben de normal dogumdan sezeryana geçtim bebek dogmadı çünkü ama normal dogumu bida asla istemem ćünkü benin canım çok yandı. Yani bu bünye meselesi bence

Aslinaz

Aktif Üye
Tabiki normal dogum cok korkuyordum felaket sancim oldu belimden ama kizim dogunca onu gorunce oyle mutlu oldum ki anlatilamaz bi duygu bebegin dogunca o kadar sanci cektigini dusunmuyosun bile

Dilara

Uzman Üye
Ben sezeryan olmak için özel hastahane ye gittim en korktuğum şey normal doğum iki kez sezeryan la doğum yaptım çok ta memnunum hiç ağrım sızım olmadı ona kalırsanız normal doğumda da kesiyorlar bebek çıkmazsa ben iki gün ağrım oldu üçüncü gün ev süpürdüm benimle aynı sezeryanla doğum yapan arkadaşım 1 ay hiç kalkmadı ağrım var diye bence abartıyorla naz yapıyorlar kesinlikle 1 ay ya da iki hafta yatıla çak bir durum söz konusu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...