Merhaba anneler 1 bucuk yaşında oglum var sürekli dişlerini gıcırdatıyor acaba yeni diş mi
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2020 #1 Merhaba anneler 1 bucuk yaşında oglum var sürekli dişlerini gıcırdatıyor acaba yeni diş mi
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2020 #2 muhtemelen diş çıkarıyordur normal bence
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2020 #3 Gamzebayarr' Alıntı: Kaç yaşında ki oğlunuz Genişletmek için tıkla ... 1 bucuk yaşında Gamzebayarr' Alıntı: muhtemelen diş çıkarıyordur normal bence Genişletmek için tıkla ... Insallah dis çıkarıyordur Son düzenleme: 21 Aralık 2020
Gamzebayarr' Alıntı: Kaç yaşında ki oğlunuz Genişletmek için tıkla ... 1 bucuk yaşında Gamzebayarr' Alıntı: muhtemelen diş çıkarıyordur normal bence Genişletmek için tıkla ... Insallah dis çıkarıyordur
E Ecece Aktif Üye 21 Aralık 2020 #5 Bir buçuk yaşında dişi çoktan çıkmış olması lazım. Çocuklar oynar öyle dişleriyle filan
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2020 #6 Ecece' Alıntı: Bir buçuk yaşında dişi çoktan çıkmış olması lazım. Çocuklar oynar öyle dişleriyle filan Genişletmek için tıkla ... Dislerinin hepsi çıkmadı yolda olanlar var acaba onlar mi gelecek dedim ☺
Ecece' Alıntı: Bir buçuk yaşında dişi çoktan çıkmış olması lazım. Çocuklar oynar öyle dişleriyle filan Genişletmek için tıkla ... Dislerinin hepsi çıkmadı yolda olanlar var acaba onlar mi gelecek dedim ☺
Bahar11 Yeni Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2020 #7 Dis cikarmakla alakali degil de aliskanlik bence o cocukken bende cok gicirdatirdim
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2020 #8 Bahar11' Alıntı: Dis cikarmakla alakali degil de aliskanlik bence o cocukken bende cok gicirdatirdim Genişletmek için tıkla ... Olabilir ben dişlerini gıcırdattıgı zaman kafasını başka seylere daldırıyorum
Bahar11' Alıntı: Dis cikarmakla alakali degil de aliskanlik bence o cocukken bende cok gicirdatirdim Genişletmek için tıkla ... Olabilir ben dişlerini gıcırdattıgı zaman kafasını başka seylere daldırıyorum
A asyam Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #9 belli bi yasa kadae dis gicirdatmanin normal oldugunu okumustum, ama.uzun surerse doktora gorunmeli,.psikoljik bi sebepten dolayi olabilir
belli bi yasa kadae dis gicirdatmanin normal oldugunu okumustum, ama.uzun surerse doktora gorunmeli,.psikoljik bi sebepten dolayi olabilir
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 8 Mart 2022 #10 Diş yapısı oluştuğu için damakları açıyor olabilir bunu da uykuda gıcırdatarak rahatlatmaya çalışıyordur. Normal bence.
Diş yapısı oluştuğu için damakları açıyor olabilir bunu da uykuda gıcırdatarak rahatlatmaya çalışıyordur. Normal bence.