Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #1 Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #2 İlk defa duyuyorum bu iğneyi gebelikte neden kan sulandırıcı iğne kullanılır ki
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #3 Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Kan sulsndrici olarak kullndim
Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Kan sulsndrici olarak kullndim
@ @Elife Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #4 Hamilelikte bende kulandimdi kan iğnesi oksapar iğneyi yeni duydum
N Nazlı Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #5 Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Kullandim bende hamileligimin son 4 ayinda hergun varis var o yuzden kan sulandici olarak kullandim
Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Kullandim bende hamileligimin son 4 ayinda hergun varis var o yuzden kan sulandici olarak kullandim
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #6 Mieyar' Alıntı: İlk defa duyuyorum bu iğneyi gebelikte neden kan sulandırıcı iğne kullanılır ki Genişletmek için tıkla ... @Elife' Alıntı: Hamilelikte bende kulandimdi kan iğnesi oksapar iğneyi yeni duydum Genişletmek için tıkla ... Oksapar da bi kan sulandırıcı iğne
Mieyar' Alıntı: İlk defa duyuyorum bu iğneyi gebelikte neden kan sulandırıcı iğne kullanılır ki Genişletmek için tıkla ... @Elife' Alıntı: Hamilelikte bende kulandimdi kan iğnesi oksapar iğneyi yeni duydum Genişletmek için tıkla ... Oksapar da bi kan sulandırıcı iğne
@ @Elife Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #7 Aysima' Alıntı: Oksapar da bi kan sulandırıcı iğne Genişletmek için tıkla ... Him yeni duydum canım🥰
S Sultan Uzman Üye Yaş 41 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #9 Hiç kullanmadım, dr gerek gördüyse demekki vücudunuzun ihtiyacı var
A Asel kuşumm❤️ Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #10 Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Çok yakın bi akrabam kullandı bi yan etkisi olmadı
Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Çok yakın bi akrabam kullandı bi yan etkisi olmadı