Bende bilmiyorum doktor verdiyse doğrudur.
L Leyla Ç Aktif Üye Yaş 53 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #11 Bende bilmiyorum doktor verdiyse doğrudur.
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #12 Hic kullanmadim. Adini bile burda duydum. Dogumda zaten asiri kan kaybimiz olcagi icin neden birde sulandirici kullanilsin ki. Bu risk demek degil mi
Hic kullanmadim. Adini bile burda duydum. Dogumda zaten asiri kan kaybimiz olcagi icin neden birde sulandirici kullanilsin ki. Bu risk demek degil mi
Y Yıldız inan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 21 Haziran 2022 #13 Böyle bir iğneyi ilk defa duydum bilmiyorum
Y YASEL Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2022 #14 Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Kardeşim 9 ay boyunca kullandı hiçbir sıkıntı yaşamadı çok şükür
Aysima' Alıntı: Hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar yan etkisi gördünüzmü hangi durum için kullandınız Genişletmek için tıkla ... Kardeşim 9 ay boyunca kullandı hiçbir sıkıntı yaşamadı çok şükür
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2022 #15 Ben kullanmadım hiç ama rabbim de kimseye yasatmasın bu seylerı