Okula Gitmek İstememe Sebepleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiraveymen

Aktif Üye
Benim çocuğum okula gitmek istemiyor. Aslında çalışkan bir çocuk ama her sabah kalktığında okula gitmek istemiyor. Hastayım diyor, hasta olan öğretmen gelmesin dedi diyor gibi bahaneler uyduruyor. Çocukların okula gitmek istememe sebepleri neler olabilir.
Nasıl onlara okula gitmeyi eğlenceli hale getirebiliriz

Dilara

Uzman Üye
Bazen olur çocuklarda canım kendimden biliyorum. Bende zaman zaman gitmek istemezdim hatırlıyorum yani okulu sevdirecek aktiviteler yapın bugün okula gidersen böyle yapacağım ya da sevdiğin yemeği yapacağım falan deyin gerekirse öğretmeni ile konuşun

Ozge567

Aktif Üye
Ögretmenlerden kaynaklı bazen laf söylüyolar ödev yapmadında rencide ediyolar eşit davranmıyolar sürekli aynı ögrenciye görev veriyolar anlamadımız zaman konuyu yada gelmedimizde okula konuyu kaçırdumız zaman diğer konularıda anlamıyor hali ile arkadaslarının yanında geri kalıyo bu yüzdendir

Elifeymen

Aktif Üye
Ya okulda öğretmen bişey diyordur yada arkadaşlarıyla tartismis olabilir bu yüzden gitmek istemeyebilir
Okulu swvdirecek kişi bence öğretmen o dersi eğlenceli hale getirip kendini sevdirmek

hiraveymen

Aktif Üye
aslında bana açıklar ama bilmiyorum okula geç kalsa bile ben ogretmen birşey demez diyirum an ağlıyor der diye hastayken okula gitmiyor ogretmen bi gün geliyor iki gün yoksun diyormus çocuğa

Elifeymen

Aktif Üye
E tamam işte bundan dolayı çocuk üzülüyordir bide öğretmen nas bi tavırla söylüyorsa artik

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
O zaman onu okula isteyerek göndermek için iyi bir neden bulun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...