Pandemide doğum yapan anneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar. Malum covid 2 seneyi aşkın süredir hayatımızda. Bu süreçte hamile olanlar veya doğum yapanlar ne tür zorluklar yaşadınız?

2020 Nisan ayında hamile kaldım doktor bulmakta randevu almakta zorladım onun dışında bir sorun olmadı çok şükür sadece dışarı çıkamamak yaşam açısından biraz psikolojik olarak etkiledi onun dışında bir sorun olmadı

Canlarım❤️

Aktif Üye
Haziran 2020 de doğum yaptım biraz randevu almakta gidip gelmekte sıkıntı oldu çok bir rahatsızlığım olmadığı sürece gitmedim zaten. Sonrası evde psikolojik zor geçti 😀

GözdeFAÇ

Uzman Üye
2020 Nisan ayında hamile kaldım doktor bulmakta randevu almakta zorladım onun dışında bir sorun olmadı çok şükür sadece dışarı çıkamamak yaşam açısından biraz psikolojik olarak etkiledi onun dışında bir sorun olmadı
Hastaneye girerken hep bir panik halindeydim. İkinci bebeğim ekimde dünyaya geldi. Martta pandemi patladı. İyi ki pandemi zamanı hamile kalmamışım diye dua ederken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 5 aylık bir oğlum daha var😂
Haziran 2020 de doğum yaptım biraz randevu almakta gidip gelmekte sıkıntı oldu çok bir rahatsızlığım olmadığı sürece gitmedim zaten. Sonrası evde psikolojik zor geçti 😀
Bu yaz biraz daha rahat çıkıp gezeceğiz gibi görünüyor. İnşallah öyle olur. Korkarak gezmekten sıkıldık yahu.

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Maşallah ikizleriniz mi var? 🤩 pandemi başladığında oğlum 5 aylıktı pandemi de bir oğlum daha oldu şimdi o da 5 aylık. İkiz gibi büyütüyorum bende🥰

Agul123

Aktif Üye
Benimde 4 oğlan 1 kız Rabbim sizede bir tane kiz evlat nasip etsin bambaşka bir duygu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...