Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020 Nisan ayında hamile kaldım doktor bulmakta randevu almakta zorladım onun dışında bir sorun olmadı çok şükür sadece dışarı çıkamamak yaşam açısından biraz psikolojik olarak etkiledi onun dışında bir sorun olmadı
Haziran 2020 de doğum yaptım biraz randevu almakta gidip gelmekte sıkıntı oldu çok bir rahatsızlığım olmadığı sürece gitmedim zaten. Sonrası evde psikolojik zor geçti 😀
2020 Nisan ayında hamile kaldım doktor bulmakta randevu almakta zorladım onun dışında bir sorun olmadı çok şükür sadece dışarı çıkamamak yaşam açısından biraz psikolojik olarak etkiledi onun dışında bir sorun olmadı
Hastaneye girerken hep bir panik halindeydim. İkinci bebeğim ekimde dünyaya geldi. Martta pandemi patladı. İyi ki pandemi zamanı hamile kalmamışım diye dua ederken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 5 aylık bir oğlum daha var😂
Haziran 2020 de doğum yaptım biraz randevu almakta gidip gelmekte sıkıntı oldu çok bir rahatsızlığım olmadığı sürece gitmedim zaten. Sonrası evde psikolojik zor geçti 😀