Polikistik Over Sendromu

Gknpnr

Yeni Üye
Aranızda polikistik over sendromu olan varmi bu durumu yaşayan var mı? Tedavisi nasıl mümkün. Tam olarak nedir, bu şekilde tedavi olup gebe kalabilen var mı?

Polikistik over sendromu nedir gerçek anlamda yaşayan ve bilgisi olanlar yazarsa daha iyi bilgi sahibi olabiliriz.

Eymen

Yeni Üye
Benim iki kız kardeşimde polikistik over sendromu. zor bi hastalık gebe kalmak çok zor senelerdir uğraşıyorlar hormonlarını tamamen değiştiriyor adet göremiyorsun. hatta ablamın yüzünde sakallar çıktı karnın hep sis hep huzursuz. böle bi hastalık tedavisi tabiki var ihmal etmemek lazım. erken tadı her zamn sonuç verir erken tanı koyuldu taktirde hamile kalınabilir

Gknpnr

Yeni Üye
Benim bi tane kizim var dogumdan sonra adet goremedim tuhlenme falan yok bende ama siskinlik ve adet duzensizligim var 1 senedir korunmuyorum ama gebe kalamadim

Defne

Yeni Üye
Bende de var dı evet zor oluyo gebelik ama ben 3 kere başardım 2 sini kaybettim ama azmin elinden birşey kurtulmaz bitkisel kürleri deneyin

guleda

Yeni Üye
maalesef polikistik over sendromu gebeliği zorlaştırabiliyor ama asla engel değil uzman birinden alacağın yardımla üstesinden gelebilirsiniz