Prematüre bebeklerde kiyafet alırken nerden aliyorsunuz nelere dikkst ediyorsunuz
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #1 Prematüre bebeklerde kiyafet alırken nerden aliyorsunuz nelere dikkst ediyorsunuz
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #2 canım benim ikizler prematüreydi yogum bakımda olunca bişey istemediler çıktıklarında kıyafetler aldık küçük
canım benim ikizler prematüreydi yogum bakımda olunca bişey istemediler çıktıklarında kıyafetler aldık küçük
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #3 @elif' Alıntı: canım benim ikizler prematüreydi yogum bakımda olunca bişey istemediler çıktıklarında kıyafetler aldık küçük Genişletmek için tıkla ... Evet ben hastanede de lazım olur diye düşünmüştüm ozaman dediginiz gibi yapmak msntikli
@elif' Alıntı: canım benim ikizler prematüreydi yogum bakımda olunca bişey istemediler çıktıklarında kıyafetler aldık küçük Genişletmek için tıkla ... Evet ben hastanede de lazım olur diye düşünmüştüm ozaman dediginiz gibi yapmak msntikli
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #4 Aysima12' Alıntı: Evet ben hastanede de lazım olur diye düşünmüştüm ozaman dediginiz gibi yapmak msntikli Genişletmek için tıkla ... Kuvezin içine koyuylar ya sıcak olur istemdile bende kıyafet sadece müslim istediler
Aysima12' Alıntı: Evet ben hastanede de lazım olur diye düşünmüştüm ozaman dediginiz gibi yapmak msntikli Genişletmek için tıkla ... Kuvezin içine koyuylar ya sıcak olur istemdile bende kıyafet sadece müslim istediler
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2022 #5 Aysima12' Alıntı: Prematüre bebeklerde kiyafet alırken nerden aliyorsunuz nelere dikkst ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Onlar için özel mağazalar var orda herşey oluyor
Aysima12' Alıntı: Prematüre bebeklerde kiyafet alırken nerden aliyorsunuz nelere dikkst ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Onlar için özel mağazalar var orda herşey oluyor
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #6 Kıyafetlerin yeni dogan olanlarından alıyorum büyük gelince katılıyorum mecburen🙃