Progestan Kullananlar Ne Zaman Adet Oldunuz

Ecece

Aktif Üye
Progestan nedir bilmeyen yok sanırım. ne için kullanıldığını vs. Benim sormak istediğim progestan iğne vurulduktan kaç gün sonra adet olunur?

Hamile kalmak için progestan kullananlar ne zaman adet oldunuz paylaşırsanız sevinirim.

En İyi Cevap
Bu ilaç hamilelik kanamasını durdurmak için kullanılıyor bir nevi adet görememe gibi bişey ama daha çok düşük riski olan hamilelere veriliyor bende kullanmıştım üç hamileligimdede kanama oluyodu

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Aaa ben bu ilaçın fitil olanının düşük tehlikem olduğu zaman kullanmıştım birde kanam vardı dursun diye kulamiştımm hamile olmak icindemi kullanılıyor yeni öğrendim .

Bunun için folik asit konusunu okuyabilirsiniz.

Ozge567

Aktif Üye
Hamile olmak için duymadım ben bebeğim 3aya girene kadar önlem amaçlı kullandım 31haftadan sonra riskim oldu için kullandım ama bebek olsun diye duymadım

Huriye

Yeni Üye
Benim bildiğim kadar progestan ilaci düşük yapan riskli gebelikler icin saglikli gebelik gecmesi icin veriliyo adet olmak icin duymadim

Belgin

Yeni Üye
Valla ben hamileyken 12 haftalıkjen ufak bi kanamam olmuştu ozaman kullandım onun dışında hamile kalmak için kullanıldığını bilmiyordum

Bu ilaç hamilelik kanamasını durdurmak için kullanılıyor bir nevi adet görememe gibi bişey ama daha çok düşük riski olan hamilelere veriliyor bende kullanmıştım üç hamileligimdede kanama oluyodu

En İyi Cevap