Prospan Şurup ve Bebeğine Kullananlar & Yorumları

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bilmeyenler için bilgi verelim prospan şurup, genellikle bitkisel öksürük şurubu olarak bilinir. İçeriğindeki etken madde ve bileşenleri anlamadığımız için halk arasında kullanılan tabiriyle kurutulmuş ürünlerden oluşan bitkisel öksürük şurubu olarak tanımlanır. Genellikle prospan şurubu bebeğine kullananlar bu ürünün doğal olmasından dolayı tercih ettiğini belirtirler. Siz yine de dokturunuza danışarak alıp kullanınız. Bu ürünün alternatifi ya da muadili diyebileceğimiz başka ilaçlarda olduğundan dolayı çocuğunuz ve bebeğiniz için en uygun olanını onun bileceğini tahmin ediyoruz. Çünkü bazı ilaçların 1 yaşından önce bebeklerde kullanılmaması gerektiği konusunda doktorların özellikle uyarıları mevcut.

Prospan Öksürük Şurubu Nedir? Ne İşe Yarar?

Belirtildiği gibi prospan öksürük şurubu genel olarak öksürükleri yumuşatmak ve geçirmek için kullanılır. Boğazdaki balgamın sökülmesinde ve atılmasında yardımcı bir üründür. Tamamen doğal bitkisel ürünlerden oluştuğu iddaa edilen ve başka hiç bir katkı maddesini barındırmadığı söylenen bir ilaçtır. Yinede tam etken maddelerini ve bileşenlerini prospektüs üzerinden okuyarak öğrenebilirsiniz.

Prospan Şurup Fiyatı Ne Kadar?

Sürekli değişebilen ürün ve ilaç fiyatlarından dolayı güncel fiyatını lütfen eczacınıza danışınız. Satın almak için en ideal yer olan Eczane fiyatı daha doğru şekilde bellidir.

Prospan Şurup Yan Etkileri Nelerdir?

Yine aynı şekilde yan etkileri için aldığınız ürün içerisinden çıkan prospektüs üzerinden dikkatlice okuyunuz. Özellikle bebeğine kullanacak olanlar bebeklerde kullanımı konusunda bilgiyi daha dikkatli okumalıdır. Tabi doktorunuz kontrolünde aldığınız zaman onun daha iyi bilebileceğini tahmin ediyorum. Özellikle doktorların önerdiği ilaçlar konusunda onlara güvenmemiz gerektiğini hatırlatmak isterim. Hem zararları ya da başka eksi yanları konusunda doktorların daha çok bilgili olduğu bir gerçektir.

Ayrıca öksürük çok farklı nedenlerden olabilen, farklı boyutlara ulaşabilen bir konudur. Daha detaylı öğrenmek için çocuklarda öksürük konumuza göz atmanızı öneririz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Dilara

Uzman Üye
Ben kullandım hic fayda etmedi en guzeli viks ayak altına ve biraz sirtina sürüp havluyu ısıtıp koyuyorum iki günde geçiriyor

E

Egenin Annesi

Ziyaretçi
Genel olarak iyi bir şurup bize de önerilmişti ama şurup yerine daha evde yaptığınız ürünler öneririm. Burada önemli olan öksürüğün kaynağı ve şiddeti

Ecece

Aktif Üye
Öksürük için bal iyidir ama çoğun yaşına dikkat edin alerjisine filan. mesela bebeklerde kesinlikle önermiyorlar balı

E

Efemine

Ziyaretçi
Methini çok duydum açıkçası ama kullanmadım henüz. Şükür hiçte ihtiyaç duymayız umarım