Regl ağrısına ne iyi gelir ağrı kesici hariç
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2020 #1 Regl ağrısına ne iyi gelir ağrı kesici hariç
D Dilara Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2020 #2 Ben regl olmadan bir gün önce kekik kaynatip iciyorum cok faydasini görüyorum cok iyi geliyor
Y yarenbakk Yeni Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 14 Aralık 2020 #3 Geçende öğrendim meyan kökü iyi geliyomuş çayını yapıp içmek rahatlatıyormuş bu ay denicem bende
Gamzebayarr Yeni Üye Yaş 23 Cinsiyet Kadın 14 Aralık 2020 #4 Teşekkür ederim canım.Gerçektenn zulüm gibi geçiyor
1 1gülşah Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 21 Ekim 2021 #6 Düzenli egzersiz, Sıcak bir banyo yapmak ya da karın ve kasık bölgesine sıcak su torbası koymak, Çeşitli gıda takviyeleri kullanmak: E vitamini, omega 3, vitamin B1, vitamin B6, magnezyum gibi, Stresi azaltmak, Yoga, meditasyon, nefes terapisi gibi gevşeme teknikleri kullanmak.
Düzenli egzersiz, Sıcak bir banyo yapmak ya da karın ve kasık bölgesine sıcak su torbası koymak, Çeşitli gıda takviyeleri kullanmak: E vitamini, omega 3, vitamin B1, vitamin B6, magnezyum gibi, Stresi azaltmak, Yoga, meditasyon, nefes terapisi gibi gevşeme teknikleri kullanmak.
G gmztnncc Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #7 Sicak su torbasi iyi geliyor benim cok agrilarim oluyor baska turlu gecmiyor
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 12 Mart 2022 #9 Gilaburu suyu çok güzel hem ağrıyı azaltır hemde düzenler
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 13 Mart 2022 #10 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Gilaburu suyu çok güzel hem ağrıyı azaltır hemde düzenler Genişletmek için tıkla ... O ne demek tam olarak?
İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Gilaburu suyu çok güzel hem ağrıyı azaltır hemde düzenler Genişletmek için tıkla ... O ne demek tam olarak?