Reklamlardaki omega 3ler nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simay

Yeni Üye
Reklami çok yapıldığı için ben bir tereddüt ediyorum açıkçası yani iyi olan her şeyi tavsiye ediyoruz konu komşuya mesela ben öyle şeylere daha çok güveniyorum yanlış mıyım sizce?

belginn

Yeni Üye
bu bende de var bazıları önemsemiyor ya da reklamlara kanıyor ama bence en faydalı iyi şeyler deneyip kullanıp verilen tavsiye ben mesela dhaa önceden bir suru markanın omega 3 unu kullandım hem kendime hem de çocuklara ama görümcem gecen aylarda kyani sunset i al ver çocuklara kendinde onu kullan dedi bilgisine güvendiğim için biz de aldık gerçekten 3 hafta gibi bir sürede fayda sağladığını gördük yani özellikle çocuklarda derslere odaklanma vs daha gözle görülür bir etkiydi

Ecece

Aktif Üye
Bir çok ürün var omega konusunda. Hangisini kullanacağımız gerçekten meçhul. Çünkü son zamanlarda daha fazla reklam dönmeye ve kullanılmaya başlandı. Omega yeni bir şey değil ama bunların yaygınlığı yeni. Zamanla en iyisi hangisi öğreneceğiz

asli672

Yeni Üye
Ben iki kızıma da easyfish oil kullanıyorum. Reklamda görüp istediler. İnstagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var içerik incelemesi yapıyor ona güvenip aldım

asli672

Yeni Üye
Ne gibi bir fayda bekliyorsunuz önemli olan o. Ben balık tüketmedikleri için takviye olması için kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...