Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

• Konuyu başlatan Ecece
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ecece

Aktif Üye
Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama geliyor bilen var mı, neye yorumlamalıyım. Daha önce rüyada hamile olduğunu görüp bebeği sonradan olan var mı. Ya da ne bileyim belki aklımıza çok taktığımız zaman ya da bebeği olayanlar genelde rüyada hamile olduğunu görebilir diye düşünüyorum. Evlileri anlarım da bekar olupta hele ki rüyada bu şekilde görenler için acaba ne olarak yorumlamalı. Çok değişik bir duygu gerçekten.

Sizin rüyada hamile olduğunu görmek hakkında yorumlarınız nedir

Lovemam

Yeni Üye
Ben rüyamda kızımın saçlarını görmüştüm sabah kalktım kahvaltıda kızımız olacak dedim kontrolde erkeğe benziyor dedi doktor o zaman erkek gibi kızım olcak dedim gerçekten minik kuzumun bıyıcıkları var 🥰

• Haha
Reactions: SEA

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Herhalde bebek çok isteyenler görür rüyada hamile olduğunu. Çünkü bilinç altına yerleştikçe insanların rüyasına da geliyor bu tür şeyler. Herkes kolay anne olamayabiliyor çünkü

Hicret

Yeni Üye
Bilincaltiyla alakali birsey heralde. Bebek isteyen her anne adayi goruyordur bence. Bende gormustum hatta oglum oluyordu ve gercekten oglum oldu

Eymen

Yeni Üye
Kız bebek müjde erkek bebek haber derler bende rüyamda bi bebek emzirdigimi görmüştüm erkekti ve daha sonrasında hamile olduğumun haberini aldim😁

bLeckTea

Aktif Üye
ruyada hamile oldugunu gormek hemen hemen ayni yorumlanir gercek hayatta ta ya cevrenizden birinim hamile haberini alirsiniz yada siz gebelik yasarsiniz bendw ruyamda görmüştüm hamile oldugumu öğrenmiştim

Durudamla

Aktif Üye
Ben hamileyken kendimi sürekli rüyamda doğum yaparken görüyordum ve gerçekten çok güzel ve kolay bi doğumum oldu 😊

Dilara

Uzman Üye
Ben rüyamda hamile olduğumugördüğüm zaman kaynanam hep içinde büyük bir dert var der

Medine

Aktif Üye
Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani'ye göre mal ve mülkünün artaması anlamına gelir. Rüyada kendini hamile görmek övülmeye, izzet ve şerefe sahip olmaktır.

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama geliyor bilen var mı, neye yorumlamalıyım. Daha önce rüyada hamile olduğunu görüp bebeği sonradan olan var mı. Ya da ne bileyim belki aklımıza çok taktığımız zaman ya da bebeği olayanlar genelde rüyada hamile olduğunu görebilir diye düşünüyorum. Evlileri anlarım da bekar olupta hele ki rüyada bu şekilde görenler için acaba ne olarak yorumlamalı. Çok değişik bir duygu gerçekten.

Sizin rüyada hamile olduğunu görmek hakkında yorumlarınız nedir
Berekete işaüret olabilir bn direk öyle yordum ama hayırlara vesile olsun inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...