Saçlarımı Uzatmak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Saçlarım omuz hizasında denemediğim yöntem kalmadı. Soğan suyu, ısırgan otu vs hepsini denedim ama bir türlü istediğim gibi saçımı uzatamadım. Saçlarımı uzatmak istiyorum, şunu yaptım saçlarım uzadı diyen var mı

hiraveymen

Aktif Üye
ben kapaliyim ama maşallah çok güzel uzuyor ama hep doğal boya yok herhangi bir maşa sudur budur kullanmıyorum

Sedaca

Aktif Üye
Saçlarım omuz hizasında denemediğim yöntem kalmadı. Soğan suyu, ısırgan otu vs hepsini denedim ama bir türlü istediğim gibi saçımı uzatamadım. Saçlarımı uzatmak istiyorum, şunu yaptım saçlarım uzadı diyen var mı
Bn kendimi bildim bileli saçlarım omuz seviyesidir sadece bir kere beli gördüm uzamadan kırılıyor maalesef çok güçsüz saçlarım

Tubaomer

Üye
Doğum kontrol hapını bi kaç tane kırın elinizde ya şampuan ya da saç kreminin içine Hangisi ni kullanıyorsanız saçınıza uygulayın ama vücudunuza değmeyecek şekilde sadece saçınıza uygulayın gerçekten çok faydası var vücuda değerse ise tüylenme yapar bilginize dikkat etmeniz gerek

Sedaca

Aktif Üye
Doğum kontrol hapını bi kaç tane kırın elinizde ya şampuan ya da saç kreminin içine Hangisi ni kullanıyorsanız saçınıza uygulayın ama vücudunuza değmeyecek şekilde sadece saçınıza uygulayın gerçekten çok faydası var vücuda değerse ise tüylenme yapar bilginize dikkat etmeniz gerek
Oo çok enteresan ilk kez duyuyorum hangi hap peki ismi

cigdemm71

Yeni Üye
bu yöntemi bende internette görmüştüm ama denemedim saçlarım çabuk uzuyor bence saçın kesimi etkili diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...