Kizlar sutlerinizi saginca kaç gün dolapta bekletiyorsunuz birde buzluğa koymak doğrumu sizce
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #1 Kizlar sutlerinizi saginca kaç gün dolapta bekletiyorsunuz birde buzluğa koymak doğrumu sizce
B Baharyn Uzman Üye Yaş 37 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #2 Buzlukta 6 ay kadar duruyor diye biliyorum ama dolapda 1 günden fazla durmaması gerekiyormuş
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #4 Oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün dondurucu da 3 ay sağlık bakanlığınin söylediği bu
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #5 Aysima12' Alıntı: Kizlar sutlerinizi saginca kaç gün dolapta bekletiyorsunuz birde buzluğa koymak doğrumu sizce Genişletmek için tıkla ... Mesala buzluğa attimi cikardinmi hemen icerecen normal buzdolabına kudumu 6 saate icermen lazım bozuluyor
Aysima12' Alıntı: Kizlar sutlerinizi saginca kaç gün dolapta bekletiyorsunuz birde buzluğa koymak doğrumu sizce Genişletmek için tıkla ... Mesala buzluğa attimi cikardinmi hemen icerecen normal buzdolabına kudumu 6 saate icermen lazım bozuluyor
B Bahar4404 Aktif Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #6 Arzu Güçlü' Alıntı: Oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün dondurucu da 3 ay sağlık bakanlığınin söylediği bu Genişletmek için tıkla ... Aynen bende böyle biliyorum
Arzu Güçlü' Alıntı: Oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün dondurucu da 3 ay sağlık bakanlığınin söylediği bu Genişletmek için tıkla ... Aynen bende böyle biliyorum
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #8 Aysima12' Alıntı: Kizlar sutlerinizi saginca kaç gün dolapta bekletiyorsunuz birde buzluğa koymak doğrumu sizce Genişletmek için tıkla ... 3 gün 3 ay 1 sene diye biliyorum
Aysima12' Alıntı: Kizlar sutlerinizi saginca kaç gün dolapta bekletiyorsunuz birde buzluğa koymak doğrumu sizce Genişletmek için tıkla ... 3 gün 3 ay 1 sene diye biliyorum
S Sevda çalı Uzman Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #9 Anne sütü oda sıcaklığında 3saat buzdolabında 3gün dondurucuda 3ay olması lazım
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 30 Haziran 2022 #10 Sevda çalı' Alıntı: Anne sütü oda sıcaklığında 3saat buzdolabında 3gün dondurucuda 3ay olması lazım Genişletmek için tıkla ... Evet doğruymuş bnde öyle zanlediyordum
Sevda çalı' Alıntı: Anne sütü oda sıcaklığında 3saat buzdolabında 3gün dondurucuda 3ay olması lazım Genişletmek için tıkla ... Evet doğruymuş bnde öyle zanlediyordum