Saldırgan çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozenkcglu

Üye
Oğlum Eylülde 2 yaşına girdi. bizi ısırarak kolumuzu yüzümüzü falan sıkarak seviyor. sizin de çocuklarda var mı böyle bir şey ve her şeyi fırlatma huyu da var

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
bu çocukların genelinde var bence. Bunu bir oyun olarak görüyorlar. Bizde biraz hadi ısır oğlum/kızım diyince eğlenceli buluyorlar. Bir de dişleri keskin oluyor ki sormayın. Zamanla oyun olmadığını anlar. Her şeyi fırlatma ise o da ayrı bir oyun anlayışı olabilir. Ama yapma etme diyerek öğretmek lazım. Sonuçta onlar şuan neyin doğru yanlış olduğunu bilmiyor. Biz öğreteceğiz.

Ecece

Aktif Üye
Kesinlikle önüne geçilmesi gereken bir konu. Çocuklar böyle devam edip şiddet eğilimi gösterirse böyle alışıp öğrenir

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Geçen gün bir arkadaşımızda aynı konudan şikayetçiydi. Aşırı yaramaz ve söz dinlemeyen bir kızından yakınıyordu. @gülşah

asyam

Aktif Üye
isirma huyundan vazgecirmeye calisin, "oyle yapmak guzel degil bak boyle seveceksin" diyerek yanagini oksayarak isirmadan sevgisini gosterebilmesini saglayin

gmztnncc

Aktif Üye
Bizim çocuklarda öyle bieşy yok doktora gittiniz mi
İleride de böyle devam edecek diye korkuyorum. Ama çok duydum çevremden böyle davranan çocukları demekki bu nesil böyle
Yaniii olabilir bence se
Cocuk eger cok fazla siddete maruz kaliyorsa da bu genel de olabiliyor tabi durduk yere saldirganlasmadiysa

Son düzenleme:

hatiic

Aktif Üye
Benimki süper kahraman ve düşmanlarının taklitini yapıyor, engelleyemiyorum

egemm

Aktif Üye
İzledikleri çizgi filmler çok etkiliyor bence onları taklit ediyorlar o yüzden izledikleri seylere dikkat etmek gerekiyor . Ben izlettirmicem vurdulu kırdılı şeyleri :)

gmztnncc

Aktif Üye
Cocugun dis faktorlerden etkilelee orani %100 zaten biz napsak aynisini yapiyor bide cok bagirmamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...