Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #1 Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir
@elif Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir Genişletmek için tıkla ... Hiç sezaryan olmadim canım bilmiyorum dikişler iylestilten sonra yine ağrı olur diyorlar
Aysima12' Alıntı: Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir Genişletmek için tıkla ... Hiç sezaryan olmadim canım bilmiyorum dikişler iylestilten sonra yine ağrı olur diyorlar
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #3 @elif' Alıntı: Hiç sezaryan olmadim canım bilmiyorum dikişler iylestilten sonra yine ağrı olur diyorlar Genişletmek için tıkla ... En iyisini yapmissin valla cesaretliymissin en güzeli normal dogum
@elif' Alıntı: Hiç sezaryan olmadim canım bilmiyorum dikişler iylestilten sonra yine ağrı olur diyorlar Genişletmek için tıkla ... En iyisini yapmissin valla cesaretliymissin en güzeli normal dogum
@elif Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #4 Aysima12' Alıntı: En iyisini yapmissin valla cesaretliymissin en güzeli normal dogum Genişletmek için tıkla ... Ay en canım ikizleride normal yaptim biraz açı çektim ama
Aysima12' Alıntı: En iyisini yapmissin valla cesaretliymissin en güzeli normal dogum Genişletmek için tıkla ... Ay en canım ikizleride normal yaptim biraz açı çektim ama
2 2 prens annesi👼🏼👼🏼 Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #5 Aysima12' Alıntı: Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir Genişletmek için tıkla ... Canım ben normal doğum yaptım ikisinide pek bilgim yok
Aysima12' Alıntı: Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir Genişletmek için tıkla ... Canım ben normal doğum yaptım ikisinide pek bilgim yok
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #6 Aysima12' Alıntı: Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir Genişletmek için tıkla ... 4 ile 6 hafta arası oluyo genelde
Aysima12' Alıntı: Kizlar sezeryan dikisleri doğumdan sonra ne zaman iyilesir Genişletmek için tıkla ... 4 ile 6 hafta arası oluyo genelde
M Mieyar Uzman Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #7 Tam olarak kapanması uzun yıllar alır ama dıkislerin iyileşmesi maksimum 1 ay
@ @hatice karagedik Yeni Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #8 Canım dikişler iyileşme bile soğuk günlerde ağrı oluyor
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #9 Yapıştırma olduğu için hemen toplanıyor bir hafta sürmüyor bile
M Mihriban köse Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 16 Ekim 2022 #10 Yapıştırma dikiş olduğu için üstündeki koruma çıktıktan sonra bi sıkıntı olmuyor