Sezeryan Doğum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehtap61

Yeni Üye
Sezeryanla dogum yapan arkadaşlar ikinci sezeryanınız ilkine göre nasıldı ? Epidural mı önerirsiniz genel mi ?

Sewimnisa23

Yeni Üye
Çok kötü süreçti benim için sancı çekerken sezeryan doğuma alındım bütün gece sancı çektim bebeğim kakasını yaptığı için sezeryana alındım.

Obelyag

Üye
Ben 3 kez sezeryan doğum yapmış biri olarak Keşke ilki normal olmuş olsaydı sezeryan bana göre normal doğuma göre daha zor. Bir diğeri 3 çocuğumun ilk ikisinde de epidural oldum ilki çok güzel geçmişti ama doğumdan sonra gecesi nefes alamadım epiduralinyan etkisi dediler. 2. Doğumum da ise anestezi doktorunun azizliği neticesinde bütün yapılanları yaşadım. O yüzden 3. Çocuğumu kesinlikle tam anestezi istedim

Tubaomer

Üye
Maalesef ilk doğumum sezeryan olduğu için ikinci de sezeryan olur
İlk sezeryan oldu diye 2.normal olamaz diye bir şey yok arası 3 yıl özellikle olunca normal doğum çok rahatlık ile olur

Sezeryanla dogum yapan arkadaşlar ikinci sezeryanınız ilkine göre nasıldı ? Epidural mı önerirsiniz genel mi ?
İlk doğumun sezeryan ve ağrılarım çok oldu benim ameliyat yerinde çok ağrı oldu

Ben normal doğum yaptım bir sorunuz yoksa bence normal doğum yapın
Bende kesinlikle normal doğum tavsiye ederim benim gebelik zehirlenmesi olduğu mecburi sezeryan oldum ve doğum haftam dolmasına rağmen açılma ve hiç bir şekilde sancı olmadı benim

• Beğen
Reactions: SEA

Aslinaz

Aktif Üye
Imkaniniz varsa kesinlikle normal doğum yapın inanin bebegin oradan çıkışını gordugun an herşeyi unutuyosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...