Peki nefes darlığı vs cok aşırı oldu muAynen eşimi örnek gösterebilirim size covid geçirdi ve hatta hic ilaç da kullanmadı karantina suresinde
Evet virüslü iken sigara icmek akıl karı değil ama sürekli haberlerde sigara içenlerin daha çok hasta olduğu nefes alamadıkları vs söylüyorlar korkmadim degil açıkçasıEvet var. Yakın çevremde bir çok kişi sigara içtiği halde covide yakalandı normal ilaçları kullanıp tedaviyi tamamladılar. Ama bi genelleme yapsam çevredekilerden sigara içmeyen daha fazla kişi bu illeti geçirdi. Tabi bu virüs döneminde sigara içmeyi kesinlikle önermiyorlar. Çünkü bağışıklığı iyice zayıflatıyor.
normal bir grip gibiydi hatta test yaptrdiginda iyilestiydi bile nefes darligi oksuruk falan yasamadi iyi olunca kovid ilacini bile kullanmadi cok sukur hafif atlatti.tabi herkeste farkli seyrediyormus bu hastalikPeki nefes darlığı vs cok aşırı oldu mu
Evet virüslü iken sigara icmek akıl karı değil ama sürekli haberlerde sigara içenlerin daha çok hasta olduğu nefes alamadıkları vs söylüyorlar korkmadim degil açıkçası
Masallah Allahim saklasin hepimizi insallahnormal bir grip gibiydi hatta test yaptrdiginda iyilestiydi bile nefes darligi oksuruk falan yasamadi iyi olunca kovid ilacini bile kullanmadi cok sukur hafif atlatti.tabi herkeste farkli seyrediyormus bu hastalik
Benim kayınpederim covid geçirdi 60 yaşında ilaçlarnı kullanıp ayakta atlattıArkadaşlar aranizda veya cevrenizde sigara kullanıp covid olan var mi? nasil atlattılar ben cok şükür covid olmadim sigara da kullanıyorum eniinde sonunda gelecek bu covid denen illet
MasallahBenim kayınpederim covid geçirdi 60 yaşında ilaçlarnı kullanıp ayakta atlattı
Evet bağışıklık önemli malesef o bende hic yok grip birinin yanından gecsem hemen bulaşıyor korona olmadım ama olursam da zor atlatırım gibi geliyorGaliba önemli olan bağışıklığın kuvvetli olması ve az veya çok temas etmekte var ben de geçirdim ama kaynanamla kayınbabamdan daha ağır atlattım sigara da kullanmıyorum