Sigarayı Bıraktıktan Sonra Hasta Oldum

• Konuyu başlatan Zekiye
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zekiye

Ziyaretçi
Günde bir pakete yakın sigara içen birisiydim. Artık rahatsız etmeye başlamıştı sigarayı bırakmaya karar verdim. Ama ilginçtir sigarayı bıraktıktan sonra hasta oldum daha çok rahatsız olmaya başladım. Vücut hemen alışmadı mı yoksa kabul mu etmedi anlamadım ki. Öksürük, boğaz ağrısı, halsizlik gibi belirtiler yaşamaya başladım. Bu sigarayla mı alakalı bilmiyorum ama sanki bıraktıktan sonra hasta oldum.

Bu süreci yaşayanlar var mı en az şekilde atlatmak ve biran önce normal hayatıma dönmek için neler yapabilirim. Bir de bu hastalıklar sigaradan sonra olmuş olabilir mi?

Ecece

Aktif Üye
Bu bazı durumlarda olabilir vücudun alışması zaman alabilir yani hastalığı ona bağlamamak gerekir ama zaten öyle kolay bırakılan bir şey olsa herkes bırakır

Leman

Üye
vücut zamanla kendi kendini temizliyor. yani ondan dolayı hasta olma ihtimali var mı bilmiyorum. alışması zor olur tabi

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Sigara bağımlık yapan bir şeydir. Başta psikolojik ve vücut olarak bağımlılık şeklindedir. Psikolojik olarak zorlansanız da vücudunuz bir süre daha sigarayı arar. Başta nikotin vücudun alışkın olduğu bir şeydir. Aslında bunu da birden, kendi kararınızla bırakmak değil de yine bir uzman yardımıyla takip edip adım adım bırakmakta fayda var.

H

Hülya

Ziyaretçi
Dostlar bırakan nasıl bırakıyor yardımcı olunda bende bırakayım

B

Berna Demir

Ziyaretçi
Bende yıllarca içtim sigara sonrasında hamile kalınca bıraktım bir daha da başlamadım beş yıl oldu çok da iyi oldu

1gülşah

Üye
ben hiç sıgara kulanadım ama babam çok içerdi şimdi kalp yetmezligi çıktı bırakırken çok zorlandı çok şukur şimdi kulanmıyo ama hasta olduktan sonra ne fayda bunada şukur

asyam

Aktif Üye
birden degilde azaltarak birakmak daha dogrusu,,sonucta vucut alismis birden birakmak cok zor gelir,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...