Sivilce ve lekeler için urun satıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sibelisik

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar ganoexcel in keçi sütlü ve transparan sabunlarını satıyorum sivilce egzama sedef gül hastalığı çok ton eşitsizliği göz altı morluklari sivilce lekelerine kalıcı kkesin çözüm ayrıca zayıflamak için de çay ve kahvelerim de var

Berivan

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar ganoexcel in keçi sütlü ve transparan sabunlarını satıyorum sivilce egzama sedef gül hastalığı çok ton eşitsizliği göz altı morluklari sivilce lekelerine kalıcı kkesin çözüm ayrıca zayıflamak için de çay ve kahvelerim de var
Ne tür ürünler bunlar

Sibelisik

Aktif Üye
Marakı ne canım ne satıyosun
Merhaba yüzdeki lekeler sivilceler renk eşitsizliği egzama gibi hastalıklar için keçi sütlü sabun satıyorum lekeler ve botoks etkisi için transparan sabun satıyorum zayıflama çaylarım var kilo almak isteyenler için kahvelerim var hastalığı olanlar içinde bağışıklık güçlendirici kapsüller ve kahvelerim var

Özge Topcu

Uzman Üye
Evet pahalı olanlari orjinal 30 20 olanlar sahte güzel bı sabun bende keçi sütlusunu aldım yuzumu yikiyorum güzel bı etkisi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...