Siz olsanız ne düşündünüz ilişkiye devam eder miydiniz ?

fairy94

Yeni Üye
Merhaba ben bir konuda düşüncenizi merak ediyorum. Sevgiliniz olan evlilik düşündüğünüz kişi size sizi annenizin sevmediğini çıkarlari için sizi yanında istediğini size ulaştığını ve daha öncede annenize telefonda sizin evlat olarak onu sevmediğinizi söyleseydi ne düşünürdünüz ilişkiye devam eder miydiniz? Bu kişinin beni sevdiğinden emindim oysaki fakat bencilce bir sevgiymiş gibi geliyor beni elinde tutabilmek için herşeyi yapıyordu aslında karakterini çözemiyorum bencil mi diye daha önce sen benden ayrilamazsin demişti bu kadar çok güveniyordu buna iki kere ayrıldık birincisinde ben ikincisinde o on beş gün ayrı kaldık sonra ulaştı bana şimdi de ben ayrılmak istedim aynı zamanda anneni sevmek zorunda değilim dedi annemin bu ilişkiye rızası yok numarami değiştirmemi istedi neden bilmiyorum benden yana sorun yok ben aramam dedim bu defa da benden yana sorun var sen işini garantiye al dedi. Dün de biraz rahatsızdim mide bulantısı halsizlik gibi aramasını bekledim o an aramadı merak etmedi ne zaman ki kızıp birşey söylesem ayrılık lafını etsem yada o zaman arıyor beni merak ettiği özlediği içinde aradığını düşünmüyorum bu da beni kırdı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmiyorum fakat hakkını helal etmedi yani üç senelik bir ilişkiydi sanırım ah etti. Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim .