Kızlar spermin yumurtaya girdiğini nasıl anlarız dusuncelrinizi alalım♥️🙂
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2022 #1 Kızlar spermin yumurtaya girdiğini nasıl anlarız dusuncelrinizi alalım♥️🙂
2 2 prens annesi👼🏼👼🏼 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2022 #2 @elif' Alıntı: Kızlar spermin yumurtaya girdiğini nasıl anlarız dusuncelrinizi alalım♥️🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilimsel ve Psikolojik olarak girdiğini düşünürüz ve biliriz ama bunu fiziksel olarak anlamamız mümkün değil bence
@elif' Alıntı: Kızlar spermin yumurtaya girdiğini nasıl anlarız dusuncelrinizi alalım♥️🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilimsel ve Psikolojik olarak girdiğini düşünürüz ve biliriz ama bunu fiziksel olarak anlamamız mümkün değil bence
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2022 #3 2 prens annesi👼🏼👼🏼' Alıntı: Bilimsel ve Psikolojik olarak girdiğini düşünürüz ve biliriz ama bunu fiziksel olarak anlamamız mümkün değil bence Genişletmek için tıkla ... aynen canım benim
2 prens annesi👼🏼👼🏼' Alıntı: Bilimsel ve Psikolojik olarak girdiğini düşünürüz ve biliriz ama bunu fiziksel olarak anlamamız mümkün değil bence Genişletmek için tıkla ... aynen canım benim
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2022 #4 @elif' Alıntı: Kızlar spermin yumurtaya girdiğini nasıl anlarız dusuncelrinizi alalım♥️🙂 Genişletmek için tıkla ... Bence bu anlaşılır birşey değil
@elif' Alıntı: Kızlar spermin yumurtaya girdiğini nasıl anlarız dusuncelrinizi alalım♥️🙂 Genişletmek için tıkla ... Bence bu anlaşılır birşey değil
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2022 #5 Aslı sağır' Alıntı: Bence bu anlaşılır birşey değil Genişletmek için tıkla ... Anladm canım
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2022 #6 Bunu hissetmek mümkün mü acaba yani pek bilemedim
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2022 #7 Mieyar' Alıntı: Bunu hissetmek mümkün mü acaba yani pek bilemedim Genişletmek için tıkla ... Sperm yumurtaya gittini nasıl anlacaz tabi
Mieyar' Alıntı: Bunu hissetmek mümkün mü acaba yani pek bilemedim Genişletmek için tıkla ... Sperm yumurtaya gittini nasıl anlacaz tabi
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2022 #8 Anlamayizki eğer tutarsa hamile kalırsak belirtileri başlar ozaman anlariz