Suni Sancı İle Doğum Zormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozge567

Aktif Üye
Doktorların sancı olmadığı durumda yada normal düşünen anne adayları için uyguladığı bir yöntem. Kimi anne adayı için doğum süreci 24 saat sürebilmektedir. Kimi anne adayında açıklığı olduğu durumda 5-6 saate doğum eylemini gerçekleşmesini sağlayan yöntemdir. Suni sancı 2 yol ile uygulanmaktadır biri vajinaya ilaç verilir yada seruma ilaç verilir. Amaç doğum eylemini beyne iletmek ve doğumun başlamasını sağlamaktır.
Bende aynı şekilde doğum yaptım . Sancım hiç olmadı erken riskim vardı bu yüzden suni sancı ile doğum yaptım. Sizce suni sancı zor mu? Bana ilki kolay ama ikinci doğumunda gerçek sancıyı yaşarsın diyorlar doğru mu sizce?

Aslinaz

Aktif Üye
Ben bunu hamileyken doktoruma sormustum normal sancida doguma dogru 1er yada 2 ser dk arayla sanci geliyorsa suni sanci da surekli sanci oluyormuş ben cok şükür serumsuz yaptim ki o bile haliyle normal doğum olduğu icin ne kadar zorlandim suni sanci daha zordur bence

ozlemm

Aktif Üye
suni sancıda daha çok sıkışıyo insan sancıya bana verdiler suyum gelmişti ve sancım yoktu hiç

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bana vermediler
Benim bu konu ile ilgli bilgim yok ama öğrenmek isterimm nasıl olduğunu

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sedaca

Aktif Üye
Kişiden kişiye değişir Bn üç doğum yaptım ikisi suni sancı ile biri kendi sancımla ama bna sorarsanız suni sancı daha kolay çünkü benim sancım yetrsizdi bebeğimin riski olduğu için suni takılmadı ömrümden ömür gitti suni sancı daha kolay kuşa sürede bitiyor ve daha Az canınız yanıyor

Gulsen

Aktif Üye
Iki doğumumda suni ile oldu ilki 15 diğeri 30 saat sürdü çok zordu malesef sadece sezeryan olmayayım die katlandım

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bu konuda aşağıdaki içerikten detaylı bilgi alabilirsiniz. Her açıdan bilgi vermeye çalıştığımız sunu sancı ile doğum için aşağıdaki yazıyı okuabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...