Sütten Kesmeye Kara Verdim

• Konuyu başlatan SEA
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 35
  • Görüntüleme 829
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Kızlar oğlumu süten kesmeye uğarışıyorumda, birtürlü unutmuyor. ne yapmalıyım? Birde emzirmeğim için göğuslerimde süt dolmuş ağrı yapıyor, belime de vuruyor. Başka sorularımda var. Ne yapalıyım yeşil sabun koydum az o fayada ediyor sütüm kesilsin diye sizler neler yaptınız bana yazarmısınız lütfen

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bunun için dostinex tercih edebilirsiniz. Doktor kontrolüyle kullanmak şartıyla tabi. Belki size de yardımcı olabilir.

Aynur

Yeni Üye
Ay benimde kızım iki yaşını geçti kesmek istiyorum ama çok düşkün çok aglıyor vermediğim zaman napmalıyım

• Beğen
Reactions: SEA

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ay benimde kızım iki yaşını geçti kesmek istiyorum ama çok düşkün çok aglıyor vermediğim zaman napmalıyım
Benimde öyle ben mecbur kaldığım için kestim benimde bayağı düşkün dü geceleri özllikle . Babaannesin yanıda yatırdım birde gögüslerime yara bantı yapıştırdım öyle öyle biraz unnut ama yinde unnutmuyor .

ozenkcglu

Üye
Oğlumu sütten kestiğimde 11 aylıktı annemde kaldı 3 gün falan yavrum benim çokta zorluk çıkarmadı hemen unuttu

asyam

Aktif Üye
ben 1 bucum yasindayken kestim sutten, gogsume yara bandi yapistirdim, her emmek istediginde bak uff olmus aciyor sonra emersin dedim, cok zorlanmadim, uc gunde tamamen unuttu

asyam

Aktif Üye
herkesin degisik bi yontemi var ama.salcayla falan ugrasmak biraz yorucu olabilir, surekli surup bide temizlemesi var onu, en iyisi bence benim yaptigim gini yarabandi kullanmak daha temiz,.hemde tiksindirmemek gerekiyomus bebekleri keserken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...