Temassız Ateş Ölçer Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bebek ve çocuklarda en dikkat edilmesi gereken şeylerin başında ateş gelir. Sürekli takip edilmesi ve yükseldiğinde kontrol altına alınması gereken bir sorun. Öyle ki aşırı ateşli durumlarda mutlaka doktora başvurmanızı gerektiğini hatırlatalım. Bir çok kalıcı sorunların temel kaynağı bu yaşlarda karşılaşılan yüksek ateş olabiliyor.

Bu başlık altında da ateş ölçer ürün tavsiyesi ve kullandığınız temassız ateş ölçer önerisi yaparak diğer anneler için en uygun ürünü bulmasına yardımcı olalım. Hangi markayı kullanıyorsunuz, o markadan memnun musunuz? Ürününüzün genel özellik ve fiyatlarından bahsedip ateşi ölçmede tepki süresini de belirtirseniz daha çok bilgi vermiş oluruz.

temassız ateş ölçer

Obelyag

Üye
Philispin ürününü kullandım 8 yıl çok memnun kaldık taki evim yanıp su altında kalana kadar kesinlikle tavsiye ederim

Benim ateş ölçerim evin derecesini de ölçüyordu

Kubra06

Yeni Üye
Braun temassız ve alın ateş ölçeri alın en iyisi şuanda o kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar

Sinsirella

Üye
Gecen ay civilde kampanya vardi o ara aldim nec marka cokta memenunum fakat pili cabuk bitiyor tek sıkıntısi o

ozlemm

Aktif Üye
beurer diye bir marka kullanıyorum araştırmadan eczanenin tavsiyesi ile aldım ama çok memnunum yaklaşık 4 senedir kullanıyorum.

deniz1987

Üye
biz koltuk altından ölçüleni kullanıyoruz, memnunuz. doktorumuz en doğru sonuç için makattan ölçülmesi gerektiğini söyledi aslında ama ben hiç yapmadım :) koltuk altından ölçüyorum

Ozge567

Aktif Üye
Markasını unutum ama kullandıgım ates ölçer hem evin hem sıvının hemde vucut ısısını ölçüyo 150 tl alındı cok rahat oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...