Kaç günde bir temizlik yapıyorsunuz ben günlük yapıyorum hemen hemen acaba bende bi sorun mu var🙈
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #1 Kaç günde bir temizlik yapıyorsunuz ben günlük yapıyorum hemen hemen acaba bende bi sorun mu var🙈
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #2 Cocuk lar oldugu için hergün temizlik yapılıyor mutfak zaten sürekli kullandığımız alan hergün makine yapılıyor
Cocuk lar oldugu için hergün temizlik yapılıyor mutfak zaten sürekli kullandığımız alan hergün makine yapılıyor
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #3 Doğru çocuklu olunca hiç bitmiyor bence yalnız değilim o zamn 🙈😂
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #4 Hergun mecbur temizlik yapılıyor ev batıyor kirleniyor 😂
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #5 Valla bu gün yapmayım diye bir günüm olmuyor şükür 😂
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #6 Canlarım❤️' Alıntı: Valla bu gün yapmayım diye bir günüm olmuyor şükür 😂 Genişletmek için tıkla ... Rahat edip dinlemek gibi durumlar olmuyor hergun temizlik
Canlarım❤️' Alıntı: Valla bu gün yapmayım diye bir günüm olmuyor şükür 😂 Genişletmek için tıkla ... Rahat edip dinlemek gibi durumlar olmuyor hergun temizlik
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #7 Dinlenmek mi oda ne 😟 valla depresyona giricem diye bi teyze var o gibi kaldım 😂🙈
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 Canlarım❤️' Alıntı: Kaç günde bir temizlik yapıyorsunuz ben günlük yapıyorum hemen hemen acaba bende bi sorun mu var🙈 Genişletmek için tıkla ... Artık günlük yapmaya son 😀tatilde verdim kendime
Canlarım❤️' Alıntı: Kaç günde bir temizlik yapıyorsunuz ben günlük yapıyorum hemen hemen acaba bende bi sorun mu var🙈 Genişletmek için tıkla ... Artık günlük yapmaya son 😀tatilde verdim kendime
E Emine Can Yeni Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #9 Temizlik yapmak terapi gibi resmen çok seviyorum hergun yapıyorum yoksa için rahat etmez☺️
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #10 Bende çok seviyorum terapim benim 😂 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Artık günlük yapmaya son 😀tatilde verdim kendime Genişletmek için tıkla ... Vayyy iyisin hadi 😂
Bende çok seviyorum terapim benim 😂 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Artık günlük yapmaya son 😀tatilde verdim kendime Genişletmek için tıkla ... Vayyy iyisin hadi 😂