Terletmeyen Uyku Tulumu Seçimi

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 544

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bir çok çocuk ve bebek uyurken üstünü açıyor. Buna çözüm olarak anneler genelde ya daha sıkı giydiriyorlar ya da uyku tulumu tercih ediyorlar. Ancak genellikle çocuklar üşümesin diye bu işlemleri yaparken daha çok terlemesine ve üstünü açtığında hasta olmasına yol açabiliyor. Bu nedenle hem çocuklar için hem de bebeklere geceleri giydirmek için uyku tulumu seçerken terletmeyen uyku tulumu seçimi yapılması gerekir. Özellikle elyaf, polyester, naylon yoğun ürünler seçmek yerine daha sıcak tutan ve özellikle hava alan uyku tulumları seçimi yapılması önemlidir.

Bu konuda önerdiğiniz, kullandığınız terletmeyen uyku tulumu bilginiz varsa paylaşabilirsiniz. Özellikle sadece tulumda değil her türlü elbisede terletmeyen kumaş türleri hakkında da bilgi verebilirsiniz. Pamuk, yün vb hangi tür ürünler tercih edilmelidir kıyafet seçiminde.

• Beğen
Reactions: SEA

Ecece

Aktif Üye
Bir çok ürün artık naylonsu yapıya sahip. Kaliteli ürün bulmak gerçekten zor. Çoraplar bile terletiyor hatta buna bağlı ayak kokması, mantar, egzama gibi problemler çıkıyor

Sedaca

Aktif Üye
Ben uyku tulumu hiç kullanmadım çocuklarıma gerçekten daha çok terlemelerine sebep oluyo ve hastalık kaçınılmaz oluyor.. Uzun kollu zıbınlar benim kurtarıcım bu konuda bi kat giydiriyor um uzun kollu zıbın ve ayaksız alt pijama gece boyu rahat uyumasını sağlıyor

hatiic

Aktif Üye
Pamuklu kullanmıyoruz, evimi soğuk baya
Pamuklu kullanıyoruZ, evimiz soğuk baya

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Ben %100 pamuklu uyku tulumu aldım ancak o bile terletti. Sanırım benim çocuklarım fazla sıcağı sevmiyor.