Tüp bebek fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@gulfidan_nur

Aktif Üye
23 çok çok erken değil mi ama yaa
Gecen sene devlet hastanesinde oyle demısler Dı
Ben ilk defa duydum yaş sınırını
Devletin karsılaması ıcın mecbur kadının 23 olması ve (erkegın de sayısının dusuk olmasıgerekıyormus galıba bunu tam hatırlayamadım)
Devlet hastanesinde gecen sene 4300 doktor parası ıstemıslerdı ama kullanılan ılaclar ıgneler faln ne kadar tutuyor onu ogrenmek ıstemıstım

Emine Can

Yeni Üye
Selamün aleyküm hanımlar ben yaptircam ama özel hastane değil gittiğimiz hastane fiyatı henüz bilmiyoruz çünkü önce aşılama yapilcak onu bekliyoruz aşılama tutmazsa sonraki aşama tüp bebek olcak geçen yıl da aşılama yapıldı o zaman özel hastane ye gidiyorduk 1500civari ödemişdik onun için yanlış hatirlamiyosam

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Gecen sene devlet hastanesinde oyle demısler Dı

Devletin karsılaması ıcın mecbur kadının 23 olması ve (erkegın de sayısının dusuk olmasıgerekıyormus galıba bunu tam hatırlayamadım)
Devlet hastanesinde gecen sene 4300 doktor parası ıstemıslerdı ama kullanılan ılaclar ıgneler faln ne kadar tutuyor onu ogrenmek ıstemıstım
Ha alt sınır 23 ben tamamen çok yanlış anlamışım saçma bir şekilde 😀 özür dilerim doğru güzel bir sınır aslında

Fatma ates

Aktif Üye
Merhaba hanımlar aranızda tup bebek yaptıran varmı doktor ve ıgne paraları ıcın nekadar odedınız acaba
Bilmiyorum hanimlarr
Merhaba hanımlar aranızda tup bebek yaptıran varmı doktor ve ıgne paraları ıcın nekadar odedınız acaba
Bilmiyorummmmkii🤷‍♀️
Bilmyrum ki🤷‍♀️

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...