Tüp bebekle anne olan varmı aranizda ben sizlerden değilim malesef hadi yoruma
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #1 Tüp bebekle anne olan varmı aranizda ben sizlerden değilim malesef hadi yoruma
A Ayten Aktif Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #2 Ben normal hamilelik yaşadım ama tüp bebekle çocuk sahibi olan çok insan tanıyorum
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #3 Ayten' Alıntı: Ben normal hamilelik yaşadım ama tüp bebekle çocuk sahibi olan çok insan tanıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende öyle ama onların duygusu daha binbaska ya onca yıl bekle sonra cevap olumlu ne kadar guzeldir bizim sevincin iki katidir sanırım demi😂♥️❤️❤️🌹🌹🧿
Ayten' Alıntı: Ben normal hamilelik yaşadım ama tüp bebekle çocuk sahibi olan çok insan tanıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende öyle ama onların duygusu daha binbaska ya onca yıl bekle sonra cevap olumlu ne kadar guzeldir bizim sevincin iki katidir sanırım demi😂♥️❤️❤️🌹🌹🧿
A Ayten Aktif Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #4 Tabi ki öyle oluyordur 🥰🥰 rabbim her kese bu Sevinci yaşatsın
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #5 Ayten' Alıntı: Tabi ki öyle oluyordur 🥰🥰 rabbim her kese bu Sevinci yaşatsın Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum ins ya Allah'ım sevindirsun herkesi ins isteyene nasip etsin♥️🤲🙏
Ayten' Alıntı: Tabi ki öyle oluyordur 🥰🥰 rabbim her kese bu Sevinci yaşatsın Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum ins ya Allah'ım sevindirsun herkesi ins isteyene nasip etsin♥️🤲🙏
C Camdaki_kız Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #6 Benim kuzenim tüp bebekle hamile kaldı ikincisi 1 yıl Sonr kendiliğinden doğdu
L Lavinya Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #7 Özge Topcu' Alıntı: Tüp bebekle anne olan varmı aranizda ben sizlerden değilim malesef hadi yoruma Genişletmek için tıkla ... Ben tüp bebek ile hamile kalan çok kişi tanıyorum
Özge Topcu' Alıntı: Tüp bebekle anne olan varmı aranizda ben sizlerden değilim malesef hadi yoruma Genişletmek için tıkla ... Ben tüp bebek ile hamile kalan çok kişi tanıyorum
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #8 Bizim geç oldu tam yaptırmak için karar almıştık Rabbim kendiliğinden verdi
C Cansel Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #9 Benim yengem kaldı tüp bebekle hamile iyii bir doktora giderseniz
Y Yıldız inan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #10 Benim kuzenim de tüp be ek yaptı ama tutmadı