Tüp bebek yaparken ikiz tercihi

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Tüp bebek yaparken ikiz seçme şansımız var mi? Biliyorum tüp bebek dahi olasılıklarla ihtimal dahilindeyken doktora ikiz tercih ettiğimizi beyan etsek ona göre aşılama filan olur mu

Tüp bebek uzmanları genelde iki ve daha fazla yumurtayi seçiyorlar dollemek icin.Bir yumurtanın tutmama ihtimaline karşı diğerinin tutması acısından. O sebeple doktorunuz da böyle yapacaktır diye düşünüyorum tabi isteginize doktorunuza iletmenizde fayda var

hatiic

Aktif Üye
35 yaş üstü isteyene cift embriyo transfer ediliyor. Biz çift istedik, teki tuttu ama

GözdeFAÇ

Uzman Üye
İsteyebilirsiniz. Doktor sizin durumunuza uygun görürse fazla embriyo transfer ediyor. Allah yardımcınız olsun dilerim sonuç istediğiniz gibi olur🌸

Sultan

Uzman Üye
Doktorunuzla görüşürseniz birde daha fazla embriyo sağlıkla tutunmuş olursa neden olmasın

Özge Topcu

Uzman Üye
Tüp bebek yaparken ikiz seçme şansımız var mi? Biliyorum tüp bebek dahi olasılıklarla ihtimal dahilindeyken doktora ikiz tercih ettiğimizi beyan etsek ona göre aşılama filan olur mu
Benim çevrem hep ikiz üçüz zaten onlar fazla yumurta birakiyor tek az bı olasilik.zaten genelde öyle çift ucuz oluyor benim doktorumun öyle kactane hastasi var