Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüp bebek yaparken ikiz seçme şansımız var mi? Biliyorum tüp bebek dahi olasılıklarla ihtimal dahilindeyken doktora ikiz tercih ettiğimizi beyan etsek ona göre aşılama filan olur mu
Tüp bebek uzmanları genelde iki ve daha fazla yumurtayi seçiyorlar dollemek icin.Bir yumurtanın tutmama ihtimaline karşı diğerinin tutması acısından. O sebeple doktorunuz da böyle yapacaktır diye düşünüyorum tabi isteginize doktorunuza iletmenizde fayda var
Tüp bebek yaparken ikiz seçme şansımız var mi? Biliyorum tüp bebek dahi olasılıklarla ihtimal dahilindeyken doktora ikiz tercih ettiğimizi beyan etsek ona göre aşılama filan olur mu
Benim çevrem hep ikiz üçüz zaten onlar fazla yumurta birakiyor tek az bı olasilik.zaten genelde öyle çift ucuz oluyor benim doktorumun öyle kactane hastasi var