Tüp Bebekler Sezeryan Mı Doğar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanların doğum süreçleri nasıl gelişir? Tüp bebek ile doğum yapacaklar sezeryan mı oluyor yoksa normal doğum mu? Genellikle halk arasında sezeryanla yapıldığı yönünde görüşler var. Tüp bebek yoluyla hamile kalanlar cevaplarsa sevinirim.

Mehtap61

Yeni Üye
Sezaryan doğumla tüp bebegin hic bir alakası yok. Sezaryan doğum tamamen bebegin duruşuna kilosuna anne sağlığına dayalı olarak uygulanır. Ikisi çok alakasız yani. :)

Brown

Yeni Üye
Tüp bebekle sezeryanın hiç bir alakası yok benim ablamda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı normal doğum yaptı ben tedavisiz sezeryanla doğurdum

Tup bebeğin doğumunda vajinal doğum ya da sezeryan doğum olmasının hiç bir ilgisi yoktur genelde tüp bebekler ikiz olabildiği için sezeryanla alınma olasigi daha fazla oluyor.Zaten süreç içerisinde kontroller esnasında doğumun nasıl olacağı konusında bir fikir yürütülüyor. Tüp bebek yapıp normal doğum yapan çok kişi var

• Beğen
Reactions: SEA

Aslinaz

Aktif Üye
Tup bebek yöntemiyle genelde ikiz bebek elde edildiğinden sonuc sezeryanla bitebiliyo

Adileanne

Üye
Yok alakası yok bebeği ve anneyi tehlikeye atacak bir şey olmadığı müddetçe herşey normal olduğu sürece doğum normal olur tabi anne özel olarak sezeryan tercih etmez ise🤷‍♀️

Gulsen

Aktif Üye
Tüp bebek tedavisiyle hamile kalanların doğum süreçleri nasıl gelişir? Tüp bebek ile doğum yapacaklar sezeryan mı oluyor yoksa normal doğum mu? Genellikle halk arasında sezeryanla yapıldığı yönünde görüşler var. Tüp bebek yoluyla hamile kalanlar cevaplarsa sevinirim.
Bence hayır kuzenime doktoru normal doğuracağını söledi

Ailem

Yeni Üye
Bence bebeğin durumuna ve gelişine bağlı genellikle çoğul gebelik olduğu için sezaryen derler

hiraveymen

Aktif Üye
Tabikide hayr son ana kadar bile belli olmayıp son anda sezaryen olunması gerekebiliyor bile ama daha önceden keyfine isteyen yaptırıyordu tabi buna olumlu bakmiyrdum cunku en güzeli normal dogum vucut her normal doğumda kendini tekrardan yeniliyor ama sezeryanda oyle degil sağlık açısından en güzeli normal dogum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...