Türk Telekom'dan EBA İçin Ücretsiz İnternet

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Ülkemizde corona virüsüne karşı alınan tedbirlerin başında okullara bir süre ara verilmesi ve sonrasında da uzaktan eğitim ile devam edilmesi yönündeydi. Bunun için bir çok öğrenci evlerinden uzaktan eğitim yapabilecek. Derslerini de EBA dediğimiz öğrenci portalı üzerinden de çeşitli videolar ile takip edebilecekler.

Ancak en büyük sıkıntı herkesin evinde bilgisayar olmaması veya yeterince internet paketlerinin olmaması yönünde eleştirilerdi. Bu kapsamda Türk Telekom sadece EBA'da geçerli olmak üzere 8 GB ücretsiz internet dağıtımına başladıklarını belirtti. Yani Türk Telekom aboneleri evlerinde uzaktan eğitim alırken internet problemi yaşamayacaklar.

MEB ile yaptıkları protokol gereği EBA kullanımına sağlayacakları 3 GB ücretsiz interneti, öğrencilerin kullanabilmesi için Türk Telekom olarak 5 GB daha artırarak toplamda 8 GB'a çıkardıklarını vurgulayan Kıraç, "EBA sistemi için internet tanımlamalarına başladık, öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla sistemi kullanabilecekler." ifadesini kullandı.

1B09C284-9FFC-477D-B2A4-84D98A3A23EB.jpeg

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim okula giden çocuğum yok ama olabilirdi de. bu iyi oldu bence ücretsiz internet vermeleri. Gerçekten herkesin evinde bilgisayar ve internet yok malesef

Ecece

Aktif Üye
Eba uygulaması üzerinden nasıl eğitim alınacak bilen var mı. Bide sadece Telekom mu türkcell olan ne yapacak

tuba060718

Yeni Üye
3 gun icinde 5 gb internetim bitti odevlerden resmen yagdiriyolar 8. sinif evladim birde goruntulu egitime baslanirsa 8 gb ne desin video gonderiyolar devamli hocalar hayirlisi ama yinede iyi bir uygulama

Arda2011

Yeni Üye
Biz yukledık 9 Yasında oglum bir de eba pazatersı acılkcak tv den de takip edıcez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...