Uyku kalitenizi sizce nasıl ?

• Konuyu başlatan Burcu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Burcu

Ziyaretçi
Merhaba Sayın Anne ;
0-18 yaş aralığındaki sağlıklı çocuklarla kronik hastalığa sahip çocukların annelerinin uyku kalitesini değerlendirdiğim bilimsel bir çalışma yapıyorum. Aşağıda paylaştığım linkte uyku ile alakalı 25 soru vardır ve yaklaşık soruları cevaplamanız 5 dk sürecektir. Eğer soruları cevaplarsanız bilimsel bir araştırmaya destek vermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler
(Link Virüs değil, hemşireyim çok sayıda anneye ulaşmam için bu platformları kullanmak zorundayım.)

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Ben artık resmen uyumuyorum 2 3 saatlik uykularla dolanıyorum. Allah kolaylık versin de büyütelim bu çocukları inş

Lavinya

Uzman Üye
Merhaba Sayın Anne ;
0-18 yaş aralığındaki sağlıklı çocuklarla kronik hastalığa sahip çocukların annelerinin uyku kalitesini değerlendirdiğim bilimsel bir çalışma yapıyorum. Aşağıda paylaştığım linkte uyku ile alakalı 25 soru vardır ve yaklaşık soruları cevaplamanız 5 dk sürecektir. Eğer soruları cevaplarsanız bilimsel bir araştırmaya destek vermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler
(Link Virüs değil, hemşireyim çok sayıda anneye ulaşmam için bu platformları kullanmak zorundayım.)

Uykusuz geceler verimsiz ve kalitesiz oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...