Wee Baby Emzik Kıl Ve Tüy Toplaması/ ÇÖZÜLDÜ

• Konuyu başlatan simay
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 486

simay

Yeni Üye
Merhaba hanımlar geçenlerde basıma gelen olaylardan biri olarak emziğimiz halıya düştüğünde halımda tüylü olduğu için üzerine yapıştığını farkettim su altına tuttuğumda geçmeyinde endişelenmeye başlamıştım ki yetkili kişilerle iletişime geçince aslında bu ürünle alakalı bir problem olmadığını aksine ürünün silikon yapılı olmasından kaynaklı ve özelliklede tüylü tozlu yerlere düşmesinde olası bir durum olduğunu bunun için emzik ve biberon gibi ürünleri temizlemek için sadece su altına tutmak değilde temizleyici ürünlerle temizlemenin daha kolay olduğundan bahsettiler. Dedikleri gibi de yaptım ki gerçekten de aslında temizleyici ürünlerin bu gibi sorunlarda çok işe yaradığını farkettim. Aynı dertten muzdarip arkadaşlar için bir öneri olması için paylaşmak istedim.

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Eşim de chicco nun tam silikon emziğini almış. Tüm tüyleri topluyor. Sürekli yıkamak zorunda kalıyorum. Çünkü üstüne yapışıyor. Keşke diğerlerinden olsaydı.

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Zaten sürekli temizleyici kullanmak zor. Biberon olsa neyse de emzikle sürekli uğraşılmaz

Aysima

Uzman Üye
Biz philips awent kullanıyoruz ve hiç öyle sıkıntımız yok ayrıca yere süşünce direk dik düşüyor ucu yete dokunmuyor bile

Baharyn

Uzman Üye
Silikon emzik gerçekten de oyle oluyor bemin oğlum emmiyor şükür kızlarım 2 buçuk yasa kadar emmişti