Hiç kullanmadım canım güvenilir yerlerden alin
C Camdaki_kız Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #11 Hiç kullanmadım canım güvenilir yerlerden alin
C Cansel Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #12 Genelde e bebek tercih ediliyor bilemedim
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #14 bende pipeti kopunca atmıştım bilseydim atmazdım teşekkürler bilgilendirme için
canancan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #15 bu markanın ürünleri gerçekten çok güzel oluyor
S Sultan Uzman Üye Yaş 41 Cinsiyet Kadın 21 Haziran 2022 #16 Hiç kullanmadım ama pipeti kopuyorsada iyiki kullanmamışım
A Asel kuşumm❤️ Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 21 Haziran 2022 #17 Lavinya' Alıntı: Kullanmadım ama e bebek mağazasına bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Wee markada tercih rdebilirsiniz
Lavinya' Alıntı: Kullanmadım ama e bebek mağazasına bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Wee markada tercih rdebilirsiniz
Y Yıldız inan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 21 Haziran 2022 #18 Valaha ben burdan hiç bişey anlamadım
Y YASEL Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2022 #19 Özge Topcu' Alıntı: Bence e bebek alın derim hem çocuk icin uygun hemde saglikli diğer markalar ne oldugu ne kullanildigi belli.olmuyor yada wee de secebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Wee markaları beğeniyorum
Özge Topcu' Alıntı: Bence e bebek alın derim hem çocuk icin uygun hemde saglikli diğer markalar ne oldugu ne kullanildigi belli.olmuyor yada wee de secebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Wee markaları beğeniyorum
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 22 Haziran 2022 #20 YASEL' Alıntı: Wee markaları beğeniyorum Genişletmek için tıkla ... Evet wee çok güzel bizim herşeyde o e bebekten de satiliyor
YASEL' Alıntı: Wee markaları beğeniyorum Genişletmek için tıkla ... Evet wee çok güzel bizim herşeyde o e bebekten de satiliyor