Yeğene Doğum Günü Mesajları (Teyze, Dayı, Amca)

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Doğum günü mesajı insanları bir birine yakın tutan bir davranıştır. Bir sevgi gösterisidir. Bir çok kişi de yeğene doğum günü mesajı gönderirken çok düşünür. Acaba yeğenime doğum günü mesajı olarak ne yazsam mutlu olur ve kendini değerli hisseder diye. Bizde sizlere fikir vermesi açısından bir kaç güzel mesajı beğenilerinize sunuyoruz. Sizde aklınıza gelen sözleri yazarak yeğenine doğum günü mesajı yazacaklara yardımcı olabilirsiniz.

Unutmayalım ki bu tür mesajlar hem aile içi ilişkileri kuvvetlendirir hem de ikili iletişimi arttırır. Her ne kadar karşınızdaki sizden küçük dahi olsa onun bu özel gününde yanında olduğunuzu belirtmeniz ve hatırlamanız ayrıca önemli olacaktır. Çünkü sadece emir vermek, iş tarif etmek ve küçük olduğu için dışlamak doğru bir yaklaşım değildir. Kaç yaşında olursa olsun sonuçta o sizin yeğeniniz ve ailenizin bir parçası.

Teyze Yeğen Sözleri​

• Teyzesinin bir tanesi, annesinin can tanesi iyi ki doğdun iyi ki varsın
  • Teyzen annen kadar seni çok seviyor biricik yeğenim
  • Sen sadece annenin çocuğu değil benim de en değerli yeğenimsin
  • Teyzen doğduğunda yanındaydı bundan sonra da hep yanında olacak, iyi ki doğdun
  • Doğduğun gün biz çok mutlu olmuştuk, bu günden sonra da sen mutlu ol canım yeğenim
  • Hem annenin hem de benim canımdan bir parçasın yavrum. iyi ki doğdun

Dayı Yeğen Sözleri​

• Dayıcım bir ömür boyu yanında olacağım sana söz veriyorum.
  • Baban kadar önemli olmasam da seni onun kadar seviyorum yeğenim.
  • Dayıları pek kimse sevmez ama ben seni çok seviyorum
  • Her ne kadar annenin çocuğu olsan da yine de iyi ki doğdun yeğencik!
  • Dayılar senin en kötü gününde bile yanında olmak için vardır. Bugünden sonra da yanındayım iyi ki doğdun.
  • Dayısının birtanesi iyi ki doğdun küçük yavrumuz.

Amca Yeğen Sözleri​

• Amcasının her şeyi ailemizin güzeli iyi ki doğdun
  • Bu hayatta babandan daha çok seni seven varsa o da benim yeğenim. Doğum günün kutlu olsun.
  • Ailemize hoş geldin, dedesinin amcasının ve babasının en değerlisi.
  • Yeğenim seni çok seviyorum iyi ki doğdun, iyi ki hayatımızdasın!
  • Sen doğduğun gün hepimiz çok sevinmiştik. Bugün de aynı duyguları yaşıyoruz. iyi ki doğdun.
  • Bu hayatta amcasına layık en değerli yeğen sensin. Amcan ömür boyu yanında olacak.

Ecece

Aktif Üye
Teyzoşum doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun sen hep yanımızda ol ki büyük bir aile olmaya devam edelim