Yemek seçen çocuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asli672

Yeni Üye
3 yaşındaki kızım çok fazla yemek seçiyor. Öyle ki yediği Bi kaç çeşit çorba pilav ve kahvaltılık var onun dışında birşey yediremiyorum. Yeni bir tat tatmaya karşı. Çok üzerine gitmiyorum yaklaşık 1 yıldır kendi haline bıraktım ama menüsüne yeni bir tat ekleyebilmiş değilim. Önerilerinizi bekliyorum

B

Burcu

Ziyaretçi
Yediklerine gizliden ekleyerek aşina yapılabilir. Bilmeden de olsa çeşitli yemekleri ve vitaminleri de alması gerek

Dilara

Uzman Üye
Benim 2 bucuk yasindaki oglumda ayni hic birsey yemiyor herseyi seciyor sadece yogurt çorbası iciyor ben istah acan surup aldim yarim kasik iciriyorum cok faydasini gördüm

asyam

Aktif Üye
Benim 2 bucuk yasindaki oglumda ayni hic birsey yemiyor herseyi seciyor sadece yogurt çorbası iciyor ben istah acan surup aldim yarim kasik iciriyorum cok faydasini gördüm
hangi surup acaba, bende 2 yasimdaki kizimda ayni seyi yasiyorum
benim kizimda yemiyor, blendera cok alisti bastan hata yaptim, blenderdan gecirilmemis corbalari icmiyor, agzina puturlu gelirse cikariyor,pilav makarna yemiyor, sadece tavuk seviyor patates kizartmasi, onlarida az yiyor cok istahsiz napicagimi sasirdim

gmztnncc

Aktif Üye
Benim yegenimde hicbisey yemiyor cok uzluyoruz bu duruma kucuk kucuk ne yiyorsa ona katabilirsiniz ya da oyun haline getieebilirsiniz o sekilde bazen yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...