Yemek Yemek İstemeyen Çocuklara Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiraveymen

Aktif Üye
ya hanımlar lütfen yardım kizim iki bucuk yasinda ve bisey yemek istemiyor artık çok üzülüyorum ben başkalarının çocuğunu yerken görüp bide bu yemezken ıçim gidiyr

burcin

Yeni Üye
ya hanımlar lütfen yardım kizim iki bucuk yasinda ve bisey yemek istemiyor artık çok üzülüyorum ben başkalarının çocuğunu yerken görüp bide bu yemezken ıçim gidiyr
aynısını ablam yaşadı ama yanında yemek yiyen çocuklarla kıyaslamak çözüm değil . bence zaman zaman aç bırakıp yemeğini eylenceli halde önüne sunmak işe yarıyor. gerçi her çocukta farklı

hiraveymen

Aktif Üye
deniyorum kahvaltilaraini değişik figürlü hayvanlar falan yapıp veriyorum ama yok iki kere alıyor birakiyr

Nilsuha

Yeni Üye
Bazende genetik olabiliyor illa bi sorun varmış gibi algılayıp üzülmeyin.vücut gerektiği kadarını alıyor zaten meyve agırlıklı deneyin

Sedaca

Aktif Üye
Çocuğunuzun bu durumuyla barışın kendinizi onun yerine koyun kızım yemezse bende yemem ama inşallah yemediğim için hastalanmam benim oğluşlarda etkili oluyordu azcık duygu sömürüsü oldu ama faydasını gördüm 😁

cigdemm71

Yeni Üye
kendi haline bırakın, acur cubur vermeyin sonunda yiyecektir.Aç kalacak değil ya süt çok içiyorsa ondanda yemez

Yeliz22

Yeni Üye
Uzman biriyle görüşmüştüm asla zorlamayın dedi elbet acıkınca bişey yicektir demişti

Berna

Yeni Üye
Dert etmeyin zamanla duzelir dr bir gun demisti cocuklar ac oldugunu bilmezler bi arkadaşımın cocuguda oyle dort yasinda zorla yediriyor yani cocuk aksama kadar hic aklina yemek yemek gelmiyor ilerde duzelir diye düşünüyorum

Serden06

Yeni Üye
Bazen bizde de oluyor kendi haline bırakıyorum acıkınca yiyor.birde abur cubur isterse vermeyin önce yemek sonra abur cubur deyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...