Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya hanımlar lütfen yardım kizim iki bucuk yasinda ve bisey yemek istemiyor artık çok üzülüyorum ben başkalarının çocuğunu yerken görüp bide bu yemezken ıçim gidiyr
ya hanımlar lütfen yardım kizim iki bucuk yasinda ve bisey yemek istemiyor artık çok üzülüyorum ben başkalarının çocuğunu yerken görüp bide bu yemezken ıçim gidiyr
aynısını ablam yaşadı ama yanında yemek yiyen çocuklarla kıyaslamak çözüm değil . bence zaman zaman aç bırakıp yemeğini eylenceli halde önüne sunmak işe yarıyor. gerçi her çocukta farklı
Çocuğunuzun bu durumuyla barışın kendinizi onun yerine koyun kızım yemezse bende yemem ama inşallah yemediğim için hastalanmam benim oğluşlarda etkili oluyordu azcık duygu sömürüsü oldu ama faydasını gördüm 😁
Dert etmeyin zamanla duzelir dr bir gun demisti cocuklar ac oldugunu bilmezler bi arkadaşımın cocuguda oyle dort yasinda zorla yediriyor yani cocuk aksama kadar hic aklina yemek yemek gelmiyor ilerde duzelir diye düşünüyorum