Yeni Doğan Bebeklerde Kundak Yapılmalı Mı

• Konuyu başlatan SEA
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 797
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Benim merak ettiğim konulardan birtanesi de yeni doğan bebeklerde kundak yapılmalı mı yapılmamalı mı? Ben oğluşu'ma kundak yapmadım ama hep aklımda kaldı acaba yapsamıydım diye bir kaç kişiye sorunca keşeke yapsaydın dedi. Bir kaç kişide iyi ki yapamışın diyince daha çok aklım karıştı aklıma gelmişken size sorayım dedimm sizin fikrleriniz nedir? Sizler yaptınız mı kundak. Yaptıysanız da kundağın faydaları nedir.

Aslinaz

Aktif Üye
Ben kundak yapmadım kizima ve yapilmamali kas gelisimini olumsuz etkileyebiliyor benim görüşüm.

Sedaca

Aktif Üye
Tam kundk artık yapılmıyor yapmamak gerekiyor zaten keşke ya da İyiki olayından ziyade Bebeğin gidişatı ile alakalı diye düşünüyorum iki oğlum bebekken emerek uyurdu yada yanına uzanırdım uyurdu en küçüğüm gündüz elini kolunu bağlamadan uyumuyor

Serden06

Yeni Üye
Kesinlikle yapmadim bebeğim hareketlerini kısıtlamanın yanında kas gelisimini de olumsuz etkiler

D

Durudamla

Ziyaretçi
Benim merak ettiğim konulardan birtanesi de yeni doğan bebeklerde kundak yapılmalı mı yapılmamalı mı? Ben oğluşu'ma kundak yapmadım ama hep aklımda kaldı acaba yapsamıydım diye bir kaç kişiye sorunca keşeke yapsaydın dedi. Bir kaç kişide iyi ki yapamışın diyince daha çok aklım karıştı aklıma gelmişken size sorayım dedimm sizin fikrleriniz nedir? Sizler yaptınız mı kundak. Yaptıysanız da kundağın faydaları nedir.
Doktorlar yapılmaması gerektiğini soyluyor kalca gelişimini ve kas olusumunu olumsuz etkiliyor kundak ama serbest kundak yapabilirsınız netten dogru kundaklama gorselleri ve videolarına bakabılırsınız. Ben kızıma hıc yapmadım o sekılde rahat uyumaya alıstı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...