Yeni Evlilere Tavsiyeler!

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bu konuda yeni evlenmiş olanlara, evleneceklere veya evlenmeyi düşünenlere tavsiyeler, öğütler öneriler fikirler verebiliriz. Çünkü gerçekten bazı şeyler tecrübe edinmeden öğrenilmiyor. Böyle bir konuda da herkesin yaşayarak tecrübe etme şansı yok. Bu nedenle de bir bilene danış mantığıyla onlara destek olabiliriz.

Sohbet ortamı şeklinde bir kardeşinize anlatır gibi anlatabilirsiniz. Nelere dikkat edip, nelerden kaçınmaları gerekirler belirtelim. Belki tecrübeli insanların yazdıklarını okuyarak kendilerine bir şey katarlar. Bu sayede daha mutlu evlilikler ve aile içi ilişkiler yaşarlar.

gmztnncc

Aktif Üye
Bu konu cok guzelmisss butun kizlarin birbirine destek olmasi acisindan ben baslatayim.ben eşimin sozumden cikmasini istemezdim onun da benim bunu saglamak cok onemli🤩

asyam

Aktif Üye
biraz klasik bir cevap olacak ama saygi gercekten cok onemli.. saygimizi sevgimizi yitirmemeliyiz

Elabutik

Yeni Üye
Anlayışlı olmak gerekiyor. İnatlaşmamak lazım. Herseyi alttan alalım derken de iyice kötüye gitmesine sebebiyet vermeyelim. Saygılı olmak lazım

hatiic

Aktif Üye
Evleneceğiniz insanı iyi seçin, dürüst, çalışkan, merhametli olmasına dikkat edin. Kendiniz de öyle olun.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Saygı sevgi ve kadınlar çok konuşmasın eşlere her konuda destek olsa çok güzel geçer evlilik

egemm

Aktif Üye
@SEA kadınlar çok konuşmasın mi 😄
@SEA evlilik tek taraflı olan bsy degildir neden sadece kadına baglanıp çok konuşmasın dedinz anlamadım, genelleme olmuş bu, erkeginde çok konuşanı boş konuşanı var. Karşılıklı olmalı hersy. Tek taraflı geçim olmaz.