Yenidoğan bebek sizce yıkanmalı mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozge567

Aktif Üye
Ben bebeğimi göbegi düstükten sonra yıkandı daha sonra 40ciktıgında ilk doğduyu zaman yıkatmadim bebeğim derisindeki verniks adi verilen katmanın bağışıklığını güçlendirdiğini aynı zamanda dünyaya gelip bana alışması için emmeyi öğrenmesi için yaptırmadım yaptıran oldumu siz neler dusunuyosunuz

Son düzenleme:

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben bebeğimi 40cikana kadar yıkatmadim bebeğim derisindeki veniks adi verilen katmanın bağışıklığını güçlendirdiğini aynı zamanda dünyaya gelip bana alışması için emmeyi öğrenmesi için yaptırmadım yaptıran oldumu siz neler dusunuyosunuz
Bende 2 gün sadece yıkamadım oda hastanedeydim diye yoksa yıkanması lazım bebekte sadece veniks yok kanda var 40 gün çok değilmi neden 40 güne kadar beklediniz🤔 baya çokmuş

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bende 2 gün sadece yıkamadım oda hastanedeydim diye yoksa yıkanması lazım bebekte sadece veniks yok kanda var 40 gün çok değilmi neden 40 güne kadar beklediniz🤔 baya çokmuş
Birde bebiş huzursuz olmadımı yıkamanmadı diye gelişimi icinde yıkaması lazımdı

Ozge567

Aktif Üye
Enfeksiyon kapar dıye endişelendim açıkca göbek bağının düşmesini bekledik düşüncede bi 15 gun daha ben yıkamadım yıkıcakları bekledik

Enfeksiyon kapar dıye endişelendim açıkca göbek bağının düşmesini bekledik düşüncede bi 15 gun daha ben yıkamadım yıkıcakları bekledik
aile büyüğünü

Birde bebiş huzursuz olmadımı yıkamanmadı diye gelişimi icinde yıkaması lazımdı
Ben bebek olmadı ben oldum ama😉

Aslinaz

Aktif Üye
Dogdugunda hastanelerde verniksi bezle siliyolar zaten çok bisey kalmiyo vucudunda ben yazın temmuzda dogum yapmıştım 2 gunde 1 yikardim bi sorun da olmadi yazin o temmuz sicaginda 40 i cikana kadar bekleseydim benim bebegim o sicakta kurtlanirdi herhalde :)

• Beğen
Reactions: SEA

ozlemm

Aktif Üye
40 gün banyo yaptırmadım ama gazlı bez ve pamuk su ile sildim 2 günde bir huzursuz olmasın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...